1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra się zaczyna ładować,potem zawiecha konsoli!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzybek24, Wrzesień 16, 2012.

  1. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wczoraj robiłem flasha z lt2.0 na lt 3.0.Po całej operacjii (chyba udanej)w danych systemowych mam 2.0.15574.0.
    Czyżbm niewgrał softu Lt3.0?
    Nagrałem grę Tekken Tag Tournament 2 na nagrywarce ihas (napęd flashowany max burner pod płytę omega) i po odpaleniu gry pokazuje się napis loading i konsola się zacina tak że nawet z pada niemogę jej wyłączyć.Co jest grane?

    Dotąd nagrywałem na omegach i wsio było ok.
    Może źle ustawiłem imgburn?Na forum znalazłem plik przerobiony pod omegi i ustawienia miały być takie:
    opc on
    force ht yes
    online ht yes
    overspeed no
    smartburn yes
    predkosc 2.4x
    Ale niemogłem tych opcjii znaleść.Niewiem co spartaczyłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co ma numer dasha do wersji LT ?! Proponuję poczytać FAQ i po lekturze zabrać się ponownie do pracy.
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    "płytę omega". te plyty są badziewne, mialem to samo z Darksidersem 2. nagralem na verba i dziala jak cacy.
     
  5. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wsadziłem grę lego batman na której grałem na lt 2.0 i gra się odpala nromalnie.
    Przeczytałem na forum że jak gry które chodziły pod lt.2.0 na lt 3.0 nie pójdą.
    To juz niewiem czy wgrałem soft 3.0?
    Idzie to jakoś sprawdzić?
     
  6. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Najlepiej Sprawdzic gre pod lt3. jak nie odpali to masz lt2
     
  7. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem następną omegę z ustawieniami z pierwszego postu jednakże opc dałem off i tekken się nagrał wszystko spoko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum