1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra Twister Mania Kinect - problem z uruchomieniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lorync, Kwiecień 20, 2012.

  1. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    No ja jakiś lamer chyba jestem. Nie potrafię uruchomić dzieciom tej gry. Gra się włącza. Później jest ekran "główny" z komunikatem "WAVE TO START". Pomacham , jest logowanie i tak w kółko. No i jeszcze jest Y-Kinect Tuner, no ale to pomijam. Mam LT 2.0 i dash 14719. Pomóżcie proszę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stewart1983

    stewart1983 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam ten sam problem. Doszedłeś może jak ją uruchomić???
     
  4. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety. Płytka leży :(
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    włącz pada po czym klawiszami wybierz albo wave start albo nacisnij "Y" zeby skalibrowac kinecta.
    proscizna
     
  6. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie sądziłem , że trzeba kalibrować kinecta specjalnie pod tę grę, skoro mnie widział i reagował na moje ruchy. No ale sprawdzę dopiero jutro.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie chodzi mi o kalibrowanie tylko o konieczność użycia pada (joysticka).
    a to, jakie tam są ustawienia to nie wiem, nie posiadam tej gry
     
  8. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może i prościzna, jednak użycie pada, tak jak myślałem- nie pomaga. Żadnych postępów . Wolałbym żeby doradziła coś osoba , która odpaliła tę grę i wiedziała o co cho
     
  9. stewart1983

    stewart1983 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lorync i co dałeś rade...? czy konsolke do przeróbki znowu oddawać
     
  10. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie zdziałałem :( No ale nie wiem w czym jest problem. Trochę zapomniałem o tej grze bo ją sobie odpuściłem. Może ściągnę jeszcze raz z innego źródła. W każdym bądź razie nie przerabiam konsoli póki co
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jedno wyklucza drugie.

    Instalowałeś tą grę na dysku?
     
  12. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wyklucza ? Bo mam LT2.0 i nie mam zamiaru na razie zmieniać na LT3.0
    No nie instalowałem tej gry na dysku. Nie mam dużego doświadczenia z X'em i nie sądziłem że to mogłoby pomóc. Ale tu jest mały dysk i musiałbym coś dzieciakom usunąć. Jeśli ktoś potwierdziłby taką konieczność to OK, sprawdzę
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj zainstalować na skonfigurowanym pendrive'ie.
     
  14. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sam problem ale mam rgh i jak wypakowałem gre miała 7 giga a po przerobieniu jakies 200 mb i cąły czas piszczy mi zeby sie zalogowac też nie wiem o co tu chodzi czy tu sie trzeba przez xbox liva podlanczac czy jak?? zmiana konta nic tu nie pomaga:/

    pozdrawiam
     
  15. deny182

    deny182 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Słuchajcie miałem podobny problem i już wiem o co chodzi.
    Musimy kalibrować kinecta żeby nas poznawał. Wchodzimy w ostatnią zakładke dasha dajemy Kinect i bodaj ostatnia opcja identyfikacja kinect. Robimy kilka ruchów zeskanuje nas i dzięki temu gdy po uruchomieniu xboxa pomachamy to kinect poznaje nas i wie do jakiego konta się zalogować. Po tej kalibracji twister mania normalnie działa. Podobny problem był w deca sports (sports island) i również działa\
    Pozdrawiam :)
     
    1 osoba to lubi.
  16. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok kalibracje zrobiłem wyszedł mi z gry do tego celu potem uruchoiłem dalej i niemoże meni zidentyfikowac:/ albo robie coś nie tak albo to jest spaprana wersja:/ plz pomozcie:D
     
  17. Lorync

    Lorync Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No witam ponownie z pozytywną wiadomością. W końcu się zebrałem i zrobiłem ponowną kalibrację kinecta. Rozpoznało mnie, zalogowało i gra ruszyła :) Nie było konieczności instalować gry na dysku. Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum