1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra w formacie ISO-co dalej?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartoj, Wrzesień 11, 2011.

  1. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam grę w formacie ISO (rozpakowana) i moje pytanie brzmi:

    Jeśli nagram to na płytę 8.5gb+DL i będę ją odtwarzał przez Activate.iso to gra będzie działała? czy trzeba jeszcze ten obraz gry przez jakieś programy przepuścić?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Konsola przerobiona? jakim softem?
     
  4. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha sorry zapomniałem dopisać ;p

    iXtreme 1.6
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Jeśli chcesz grać online to trzeba przepuścić obraz przez program ABGX, natomiast jeśli nie to jest to nie konieczne. Program do nagrywania obrazów na imgburn prędkość nagrywania 2,4X i po activate.iso będzie działać. Najlepiej byłoby wgrać najnowszy flash żeby z activate sie nie bawić:)
     
  6. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chcę się bawić w te przepuszczanie przez te programy :) a przez neta nie będę grał, czyli obraz iso wypalam na płycie i to tyle? no i przed włożeniem do X'a, activate :D
     
  7. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Tak:)
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiesz jaką grę chce nagrać, nie wytłumaczyłeś mu by ustawił layerbreak w imgburn, ale piszesz " tak, leć nagrywaj"
     
  9. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    mój błąd zapomniałem....
     
  10. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co i jak mam jeszcze zrobić? Gra to Battlefield Bad Company 2
     
  11. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    no nic, jak nie chcesz sie bawic w "przepuszczanie" obrazów to zrób nowy dokument tekstowy w folderze gdzie masz obraz .iso i napisz w nim LayerBreak=1913760 po czym zapisz i zmien format na .dvd
    czyli ma to wyglądać tak np. tak

    BC2.iso
    BC2.dvd ==> a w środku LayerBreak=1913760

    potem włączasz IMGBUrn i wybierasz plik .dvd do wypalenia.

    Potem aktiv iso i już gotowe.
     
  12. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Jak rozpakowałem grę to miałem już taki plik, a w nim pisze
    LayerBreak=1913760
    BFBC2.ISO

    Czyli już mogę wypalać? Jeśli tak to tylko ten sam plik DVD rozumiem? a co z tym ISO on ma ponad 7gb
     
  13. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A i wave 3 by sie do tego nie przydal wave patcherem?
     
  14. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    skad wiadomo jakiego wava ma ten BC2?
    musisz miec iso i .dvd czyli ten layerbreak
     
  15. Bartoj

    Bartoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co mam jeszcze zrobić? pisałem wcześniej że będę uruchamiał grę przez activate.iso
     
  16. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sory nie widzialem tego activate iso wave cie nie obchodzi mozesz nagrywac
    \
     
Wczytywanie...

Poleć forum