1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra w języku angielskim a osiągnięcia polskie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zyzzio, Kwiecień 6, 2010.

  1. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam tak z grami ze składu The Orange Box. Czy jest jakiś sposób żeby zmienić gry na język polski? W opcjach gry są tylko dostępne zmiany graficzne i dźwiękowe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Raczej się nie da z ostatnich gier jakie grałem i tak miałem to Mass Effect 2 i jeszcze pamiętam w czymś tak miałem
     
  4. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustaw sobie w ustawieniach regionalnych na Polskę.
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja mam ustawione na Polskę ale nie spolszczy mi to Mass Effecta 2 bo miałem go przed premierą a osiągnięcia mam po Polsku mi tam nie przeszkadza czy gra po Polsku czy Angielsku ten drugi język znam bardzo dobrze nie sprawia mi żadnego problemu z graniem
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ustaw j.pol. w ustawieniach konsoli i jeśli gra nadal nie będzie po polsku to znaczy, że nie posiada ona tego języka.
     
  7. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja tak miałem w Forzie wiec ustawiłem język i region na Niemcy po czym zresetowałem konsole, po włączeniu ustawiłem wszystko na polski i działało. Jeśli tobie nie będzie działać to po przestawieniu na polski zresetuj konsole ponownie powinno pomoc
     
  8. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    A ja mam jeszcze inaczej, w grach angielskich jest tak, że dopóki nie osiągne danego osiągnięcia, to jest ono po angielsku, gdy już to zrobie to staje się polskie ;p
     
  9. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a zanim to zrobiłem to wszystkie osiągnięcia nawet zablokowane miałem polskie :D
    Ok dobra jak sie nie da to sie nie da :p
    Dzięx wszystkim za rady

    A żeby nie zakładać nowego tematu: Czy ktoś wie gdzie kupie HDD 20GB od 50zł do 100zł? Chodzi o to żeby było tanio bo przy kasie nie jestem :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum