1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra w System Link

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Hextor, Sierpień 17, 2009.

  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Mam pytanie czy takim kablem ethernetowym z zestawu Xbox 360 Premium można połączyć dwie konsole do gry w system link w offline.
    Ja mam wesje premium a kolega arcade.
    Ja mam NXE a kolega starego dasha czy bedzie dzialac?
    I czy do gry w system link wystarcz jedna plyta z gra?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    potrzebne sa 2 plytki . Co do dasha powinno dac rade , chociaz na jego miejscu wgral aktualizacje .
     
  4. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Nie wiem jak ty je chciałeś łączyć nie kablem, może tasmą klejącą? Oczywiście że kabel jest potrzebny, co to podzielonego ekranu to jest w Większości gier tyrb do tego i się gra na 1 konsoli z 1 płytką i bez sklejania Xboxów taśmą. Jeśli się gra na System link potrzebujesz 2 TV.

    Edit: Mała rada, edytuj posty :)
     
  5. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    zależny od gry np.w fife możesz grac na jednej konsoli w 4
     
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Da rade. Na jednym TV będzie split screen po prostu.
     
  7. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    oo dash musi byc taki sam na jednej i na drugiej probowalem tak u siebie ze ja mialem nowy a kolega stary i nie poszlo
     
  8. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mi się wydaje, że to nie ma znaczenia. Prędzej wersja gry nie pozwoli na połączenie niż dashboard. H3XT0R czemu po prostu nie sprawdzisz .?
     
  9. john doe

    john doe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    In your head
    Nie da. Ten kabel jest nieskrosowany. Żeby podłączyć 2 konsole bez routera, trzeba kabel skrosowany, albo taką małą sprytną przejściówkę.
     
  10. john doe

    john doe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    In your head
    Jak najbardziej. Tyle tylko że potrzeba jeszcze jednego. W każdym sklepie dostaniesz, zwykły kabel sieciowy, nie musi być Microsoftu...
     
  11. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    a w ile osob mozna zagrac na system link ?
     
  12. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli podlącze 2 iksy kablem skrosowanym, będzie dało rade grać w gta4 albo nfs na te 2 osoby?
     
  13. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gta 4 nie ma system link :p
     
  14. zlyczarny

    zlyczarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak się ma bana to i tak można grać przez system linka?
     
  15. przeo_91

    przeo_91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Tak można grać nawet jak się ma bana.
     
  16. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro z banem można grać przez xlink , to czy można grać bez bana ? już wyjaśniam. Nie logowałem się do XBL , ale wiem , że ma bana i chciałbym sobie pograć przez neta . Można ? Słyszałem ,że niestety nie , bo i tak trzeba logować się do XBL może ktoś to potwierdzić ?
     
  17. HIF PL

    HIF PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak można grać jak przez SL jak się ma bana... nawet można jak jedna konsola ma bana, a druga nie.

    A co twojego pytania czy da się w 3 grać na 2 konsolach. Wszystko zależy od gry np. w codMW2 da się grać w 4 na jednej konsoli, za to tylko po jednym na system linku (jedna konsola - jedna gracz). Na 100% da się grać w Left for dead w 6 (może nawet i w 8 graczy) mając 2 konsole. Taką opcje ma też o ile się nie mylę cod4 i cod3. W pes czy inna fife (też w nhl, nba itp) lepiej grać w 4 na jednej konsoli niż przez system linka... większe emocje są ;D.
     
  18. mr-roba

    mr-roba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Podepnę się pod temat.
    Mamy z sąsiadem internet z tej samej sieci kablowej. Czy znając swoje IP można grać ze sobą na zasadzie system linka?
     
  19. prescott

    prescott Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/EU/PL
    Tak, ale musicie spiac swoje sieci lokalne zza routerow w jedna siec (VPN). Można to zrobić na kilka sposobow, najlepiej jak routery maja wsparcie dla tej uslugi. Dobra rada: uwazajcie na eksperymenty z wpietym kablem sieciowym do konsoli, najlepiej ustawic jakis fikcyjny adres bramy i zrestartowac konsole!
     
  20. mr-roba

    mr-roba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Mógłbyś rozwinąć temat?
     
  21. piter51

    piter51 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pytanko , czy tak jak mówi HIF PL , w CoD 4 można pograc na system link we trzech na jednej konsoli (lub czterech) ?? Chciałem zrobic spotkanko w domu w CoD 4 MW 3 vs 3 i pytam , czy tak zadziała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum