1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra wczytuje sie bez końca

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZaXs44, Październik 21, 2011.

  1. ZaXs44

    ZaXs44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, pożyczyłem oryginalke red dead redemption od kumpla i po paru godzin gry, gdy przestawiałem włączoną konsolę pojawił się komunikat - pamięć masowa jest nie dostępna proszę zresetować konsolę. Po resecie uruchamiam grę, gra sie uruchamia wybieram singlepalyer, zaczyna sie wczytywać i tak bez konca. W internecie znalazłem jedynie to że niektórym pomaga instalacja gry, tyle że moja konsola nie ma tyle miejsca. Inne gry chodzą bez zarzutu. Znacie jakieś rozwiązanie? z konsolą mam do czynienia od nie dawna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Przestawiałeś włączoną konsolę? Może jeszcze z włączoną grą? :) Ja myślę, że płyta może być nieźle zryta.
     
  4. ZaXs44

    ZaXs44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no z włączoną a dokładnie to z pionu polozylem poziomo, dowiedziałem się że tak sie nie robi po fakcie, a płyta jest w dobrym stanie, wczytuje wiele gorsze.
     
  5. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Być może po prostu nie zapisało ci save-a do końca przez co został uszkodzony i dla tego nie chce się załadować , spróbuj usunąć zapis gry i wtedy uruchomić grę na nowo . Ale zanim usuniesz ten zapis to skopiuj go sobie np na pendriva .
     
  6. ZaXs44

    ZaXs44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie pomogło, spróbowałem odpalić gre bez wszystkich plików, zpatchowałem od nowa, utworzyłem nowy save i nadal to samo.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    sprawdz grę na innej konsoli. mozesz jeszcze sprobowac wyczyscic Cache konsoli.
    Wejdz w ustawienia, pamięć>dysk>i na dole bedzie opcja wyczysc cache (jakos tak, nie pamietam dokladnie). zabieg ten nie usunie ci nic z konsoli i jest calkowicie bezpieczny dla systemu oraz dla zapisanych plikow
     
  8. ZaXs44

    ZaXs44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem tak i nic, sie wkurzyłem przeniosłem wszystko na pendrive i zrobiłem format konsoli i odpaliłem na czysto, nadal to samo, dziś oddam gre i zobacze jak będzie na innej konsoli.
     
  9. ZaXs44

    ZaXs44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kumpel zobaczył okrągłą rysę, najpewniej od lasera, następnym razem nie będę ruszał włączonej konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum