1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra wymaga aktualizacji - co dalej?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karolha, Styczeń 15, 2012.

  1. karolha

    karolha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam drodzy forumowicze,
    To mój pierwszy post tutaj, nie ukrywam, że problem, na który nie znalazłem rozwiązania nakłonił mnie do założenia konta :)
    Jakiś czas temu przerobiłem konsolę X360. Dla mnie miało to poprostu dzialać, i działało.
    Jednak kiedy pojawiła się chęć zagrania w Gears of War 3, okazało się, że "gra wymaga aktualizacji która nie została odnaleziona".
    Próbowałem coś dowiedzieć się na google, ale skróty jakimi posługują się użytkownicy forum zaznajomieni z tematem skutecznie uniemożliwiły mi zrozumienie tematu :).
    Dlatego też, uprzejmie proszę o pomoc jakie kroki podjąć, aby móc zagrać w najnowsze pozycje?
    Pewnie pojawia się pytanie - jak mam przerobioną konsolę? Nie wiem, bo nie miało to dla mnie znaczenia. Jeśli mogę to jakoś sprawdzić, sprawdzę. Jeżeli będzie to jakąś wskazówką, to przerobienie konsoli zleciłem w serwisie, za cenę 80PLN.

    Z góry dziękuję za pomoc,
    Pozdrawiam,
    K :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. karolha

    karolha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź :)
    Interfejs główny: 2.0.12625.0
    jak mogę sprawdzić lt?
    Pozdrawiam,
    K
     
  5. rafios

    rafios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moderator, a czytać nie potrafi :) Napisał, że nie ma pojęcia jaką ma przeróbkę i że nie zna żadnych skrótów, a Ty mu wyjeżdżasz z dashem i lt, very clever :)

    kolego, dasha sprawdzisz --> Ustawienia konsoli--> Dane systemowe--> Interfejs główny. Podaj jeszcze kiedy dawałeś do serwisu, żeby przerobić. To nam pomoże w określeniu mniej więcej jakie masz LT.
     
  6. karolha

    karolha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dasha udało mi się rozszyfrować, wersję podałem powyżej :)
    Do serwisu oddałem stosunkowo wcześnie, bo w sierpniu tego ( minionego! ;) ) roku.
    Dziękuję za odpowiedzi :) obawiałem się nizebyt miłego przyjęcia z powodu tak prostego pytania, a tutaj - niespodzianka :)

    Pozdrawiam,
    K
     
  7. rafios

    rafios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sierpniu tego roku, to jeszcze nie było lt+ 2.0 z tego, co pamiętam, więc gears i tak Ci nie pójdzie, bo to jest gra na płycie XGD3, a do tego potrzebne jest LT+ 2.0. Pytanie teraz, czy jesteś w stanie wydać ~80zł na nagrywarkę, żeby móc nagrywać gry w 100%, do tego oczywiście przeróbka za jakieś 50 zł. Wtedy idziesz do serwisu i prosisz o aktualizację i LT+ 3.0. Jeśli nie, to musisz powiedzieć, że nie chcesz najnowszego dash'a i lt+ 2.0.
     
  8. karolha

    karolha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli samemu nic nie zdzialam?:) nie ma mnie w Polsce, dlatego serwis raczej odpada..:)
     
  9. rafios

    rafios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli nie umiesz samemu przerobić, to w tym momencie w GOW 3 nie zagrasz, niestety.
     
  10. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
  11. karolha

    karolha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba jednak samemu nie podołam. Cóż, dziękuję za odpowiedzi. Pozostaje pytanie: w jakie gry mogę zatem grac?:)
    Pozdrawiam
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wszystkie wydane do wrzesnia 2011
     
  13. karolha

    karolha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje
    Wszystko wskazuje na to, ze temat do zamkniecia :)
    Pozdrawiam,
    K
     
  14. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    karolha masz klucz napedu?, jesli tak to odezwij sie do mnie jutro po godz 15 na PW dam Ci nr gg i zflas***emy napedzik :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum