1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra Wymaga aktualizacji która nie została odnaleziona

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dicksonek, Czerwiec 9, 2013.

  1. Dicksonek

    Dicksonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą Injustice gods among us gre pobralem z http ://********.org/*******/775313 . Moj dashboard to 2.0.15574.0 przerobke nie mam pewnosci jaka mam pani od ktorej kupywalem mowila ze jest przerobka lt 3.0 ale pewnosci nie ma . Starsze gry xdg2 bez problemu sie nagrywaly . xdg3 nie dalo rady wiec nawet kupilem nagrywarke liteOn ihs 124 b . Gre nagrywalem imgburnem na plytach platinium . Moja nagrywarka ma opragramowanie wgrane zeby nagrywac na plytach platinium jak i verbatim tak przynajmniej pisalo na aukcji . Gdy wkladam płytę z grą wyskakuje mi tak jak w tytule Gra wymaga aktualizacji ktora nie zostala odnaleziona . Nagrałem tez nfs most wanted pojawia sie Uruchom gre po wcisnieciupojawia sieczarny ekran na chwile i po chwili cofa mnie do interfejsu glownego xboxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj aktualkę do 16203 z pena , jeśli masz LT3.0 i dash 15574, to nic się nie stanie.
     
  4. Dicksonek

    Dicksonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jezeli nie mam lt3.0 bo jest taka mozliwosc . I mozesz mi powiedziec jak zrobic tą aktualizacje na nowszy dash?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Dicksonek

    Dicksonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz zrobilem tego dasha ale niestety ani injustice gods among us nie dziala ani nfs most wanted . Teraz jak wkladam plyte z injustice gods among us to pojawia sie uruchom gre i jak klikam to przez chwile czarny ekran i wywala mnie do interfejsu glownego konsoli. Ale sprawdzałem inne gry ktore wczesniej dzialaly nadal dzialaja . Czy to oznacza ze mam lt3.0 i zle nagralem gry czy musze dac do serwisu zeby przerobiony na lt3.0
     
  7. Grzes4510

    Grzes4510 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam a jam taki problem konsola z LT 3.0 dash D 2.0 16203.0 i problem z fifa 13
    są takie błędy -dysk z różnymi materiałami
    -przetrzyj szmatką
    a jak już zaczeło sie instalować to doszło do 46 % i znowu komunikat o szmatce
    niektóre gry proszą o aktualizacje pobierać
    Bardzo dziękuje za pomoc
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Grzes4510 - Skoro masz LT3.0 i najnowszy dashboard, to wszelkie dostępne aktualizacje będą do gier. Nie masz co się bać o utratę przeróbki.
    Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: czy Fife13 nagrałeś iHASEM?
    Jeśli nie, to nie masz co się dziwić, że pojawiają się takie błędy.
     
  9. Grzes4510

    Grzes4510 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak gre nagrł mi kolega z pracy ihasem i jeszcze przed nagraniem przepuścił przez i tu mogę się mylić ale abgx bo on ma lt 2.0
    Pomaga mi bo to on namówił mnie na przerobienie i tu polecam Pana ze Skarżyska
     
Wczytywanie...

Poleć forum