1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra wymaga aktualizacji która nie...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deenbe, Kwiecień 5, 2013.

  1. deenbe

    deenbe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie wiem o co chodzi w tych wszystkich przeróbkach. Mam konsole zakupioną w 2009 w lipcu bodajze i odrazu sflashowaną. Nie wiem jaki to jest flash. ostatnio nagrałem gre demo na płytkę a mianowicie Fifę 13 i pisze ze: "gra wymaga aktualizacji która nie została odnaleziona" i wogóle nie wiem co robic. dodam ze dash to 2.0.8955.0. A i czy wogóle jak kupie oryginalną fife 13 to czy ona bedzie normalnie działać czy też cos takiego bedzie wyskakiwało? Prosze o pomoc. Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Musisz zrobic aktualizacje min 15574 ale zrób 16203 z pena lub z plyty,bo tak czy siak usunie ci przeróbke i zrób LT3 koszt 50zł.
    Fifa 13 wymaga dasha 15574 a ty masz b.starego dasha gdzie trzymałes tą konsolke w piwnicy?:p
     
    1 osoba to lubi.
  4. deenbe

    deenbe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak zrobię tą aktualizację to te gry co mam pirackie to mi działać nie bedą?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nowsze gry wymagają nowszego dasha, a M$ wprowadzając XGD3 musiał zrobić swój update firmwar'u napędu w konsolach,żeby konsole odpalały te gry.

    Usunie Ci przeróbkę ta aktualka, więc nie będą gry nagrywane działać

    Najlepiej zrób jak radził kolega wyżej, zaktualizuj dash, potem wgraj LT 3.0 - na tym Ci pójdzie wszystko
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    2009 I taki dash co najmniej dziwne. Ale x pewnie nie jest z tego roku
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    No wlasnie on ma pewnie któres z ixtreme 1.51-6 chyba ze LT+ nie pamietam teraz jak to sie przekładało w czasie.
    Nom taki dash idealnie nadawałby sie na jtag swego czasu szukałem takiego czegos:)
     
  8. deenbe

    deenbe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox jest dokładnie z 2009.09.02 a czy wtedy gdy mi usunie ta przeróbke po aktualizacji tego dasha to gdy kupie fife 13 to jak podłącze sie do sieci to czy mnie zbanują?

    czy normalnie bede mógł grać w sieci?

    a możliwe jest to zęby samemu wgrać LT 3.0 macie jakiś poradnik sprawdzony jak coś

    czyli jak z tą siecią jak aktualizuje tego dashborda i usunie mi tą przeróbke to mozna normalnie grać w sieci?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
  10. deenbe

    deenbe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy po zaaktualizowaniu dashbordu do nowszego( oczywiscie strace przeróbke) czy bede mogł grać live, dodam ze jestem pierwszym uzytkownikiem konsoli która posiadam i nigdy nie podłączałęm jej do neta
     
Wczytywanie...

Poleć forum