1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra wymaga aktualizacji - POMOCY !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zdziszek Mąka, Październik 3, 2012.

  1. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    Witam ;D
    Mam problem z Xboxem wszystko bylo dobrze ale jak kupilem Fife 13 Wyskoczylo mi : "gra wymaga aktualizacji która nie została odnaleziona xbox 360"
    I co mam robic dalej ??? Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. doniu369

    doniu369 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętokrzyskie
    A jakiego masz dasha w konsoli ?
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Gra wymaga aktualizacji - POMOCY !

    Musisz dasha podać jaki masz obecnie bo nikt na ślepo ci nie powie czy Lt zostanie czy usunie.
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    Sorry ze tak późno ale nie miałem czasu :p
    LT+1.91
    A dasha nie mam pojecia jakiego mam ;/
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To usunie lt lub przyblokuje konsole. I jak masz fabryczny naped to pewnid usunie
     
  7. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    i jeszcze mam jedno pytanie bo wyskakuje mi takie cos jak włączam Xboxa :
    jest dostepna aktualizacja systemu za pomoca usugi Xbox Live itd itd...
    I mam pytanie czy moge robic aktualizacje? aale zeby nie zabralo mi przerobki bo juz raz kliknąłem to i musialem robic jeszcze raz Przerobke ;/
    Jakbysci mi pomogli bym byl wdzieczny ;)

    dobra dobra juz mam tego Dasha ;d D:2.0.13599.0

    no to dlaczego mi nie chodzi ta Fifa pomozecie ? ;D
    Lt+1.91
    D:2.0.13599.0

    Info Edytuj posty. Nie pisz jeden pod drugim//Laki88

     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Napisz jaką wersje dashobardu masz to chętnie odpowiem na twoje pytanie.

    Jak sprawdzić dashboard?
    Guide i przechodzimy do ostatniej zakładki w menu.
    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
  9. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No więc po aktualizacji przeróbki ci nie usunie, i stare gry będą nadal działać. Obawiam się jednak że na obecnym flashu 1.91 w fife 2013 sobie nie zagrasz.
    Pomyśl o flashu do LT3 w odpowiednim serwisie od razu wgrają dashboard nowy.
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A trzeba miec 15xx najnowszy i bedzie po lt
     
  12. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    A Ile ten LT3 kosztuje ? Tak okolo podajcie :D
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    między 30-60 zł, poszukaj ofert na dobrze znanym portalu aukcyjnym lub na forum w dziale giełda -> usługi
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Usunie lt te nie obsluguje nowego systemu plikow ale fifa smigac bedzie. Wgraj lt 3.0 na serwisie koszt nie wielki szukaj u siebie lub dopisz sie do dzialu szukam kogos kto mi przerobi konsole. Na forum duzo osob to robi.
     
  16. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Koledzy on ma oryginalna fife 2013! zainstaluj aktualizacje będzie Ci działać normalnie fifa 2013, do kolegów przecież skoro prosi go o aktualizacje to znaczy ze xbox widzi płytę więc jest oryginalna, albo ma lt 2,0 lub lt 3,0. Pozatym pisał że ma "kupił". Pozdro
     
  17. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    Ja nie mam orginalnej fify tylko pirata ! A lt mam +1.91 wiec nie wiem o co kaman :D

    jak zrobilem tą aktualizacje to juz mi nie wyskakuje "Gre trzeba aktualizowac..." tylko jak uruchamiam gre to juz mi nic nie wyskakuje :p Ale jutro juz robie tego LT+3.0 i zobaczymy czy bd dzalac :D
    Ale jezeli to bd tylko to LT to dzieki za pomoc !!
     
  18. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panowie, nie chcę zakładać nowego wątku. może ktoś pomoże.
    mam pirata f1 12.
    lt 3.0,
    dash - 2.0.14719.0
    NIGDY nie łączyłem się z netem. mam pytanie czy jak wejdę na xbox live i pobiorę aktualizacje to usunie mi przerobkę? mogę dostać bana czy coś takiego?

    dzięki!
     
  19. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    Wiesz co mi pisano ze moge to zrobilem i mam przerobke i wszystko ok jest :D
     
  20. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale głównie chodzi mi o to, że nigdy nie łączyłem się z netem. może to czemuś zaszkodzi? (zielony jestem w tych sprawach)
     
  21. Zdziszek Mąka

    Zdziszek Mąka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    nie powinno ale ja nie jestem ekspertem ;/ wiec poczekaj na odpowiedz Eksperta :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum