1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra XGD3 jak wrzucic na hdd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amik, Listopad 6, 2012.

  1. amik

    amik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jak w temacie ściągnąłem grę nie jest to forma iso tylko XGD3 i teraz nie mam pojęcia co z tym zrobić poradźcie proszę Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: gra XGD3 jak wrzucic na hdd

    Nagrać na płycie i zainstalować.
    Jak masz Rgh to np. iso do god i na pendriva czy jak tam ci się podoba.
    Xgd3 to zabezpieczenie iso.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    kolega pewnie ma wstawke pod rgh:biggrin-new:
     
  5. amik

    amik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox jest z rgh to co ma z tym folderem zrobić przekonfertować na iso ??
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. amik

    amik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ponownie problem rozwiązany po prostu te pliki to jakaś ?? kompresja poszperałem i rozpakowałem programem 7-zip
    pierwsze pliki były skompresowane RAR-em i po rozpakowaniu ukazał się folder z tymi plikami których nawet rozszerzenia nie pokazywało !
    swoją drogą poco podwujnie pakować ?
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum