1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra z dysku twardego.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Firel, Sierpień 25, 2011.

  1. Firel

    Firel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć.
    Mam BC2 zainstalowanego na dysku twardym. Gdy włożę płytę, automatycznie odpala mi się gra. Odpala sie z dysku czy płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
  4. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z dysku, w iksie 360 żeby odpalić gę z dysku musisz mieć płytę z tą grą w napędzie.
     
  5. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    z dysku
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    xbox sprawdza tylko na początku zabezpieczenia płyty DVD przez pare sekund, a reszta leci już z HDD
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz grę zainstalowaną na HDD do idzie z dysku :)
     
  8. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No chyba że masz jtaga, to wtedy juz nie musisz uzywac płyt, ale to juz inna bajka :)
     
  9. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Możecie mi powiedzieć na co pisze każdy z Was że to idzie z dysku? Wystarczyło że pierwsza osoba napisała i tyle wystarczy. Chyba że macie coś do dodania jak np: boruch. To taka moja mała uwaga.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nabijanie postow
     
Wczytywanie...

Poleć forum