1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra z dysku z kopia oryginalnej płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gracz120, Marzec 20, 2011.

  1. gracz120

    gracz120 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, chce pożyczyć od kolegi Fife 11 i przegrać sobie płytkę z grą aby mieć własną kopie i grać. A moje pytanie to czy jak zainstaluje fife na HDD xboxa to czy gra odpali poprzez tą kopię płyty??? Mam nieprzerobioną konsolę xbox 360 SLIM 250GB. Jeśli taki post już wystąpił to przepraszam ale nic nie znalazłem na ten temat. Prosze o szybką odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie odpali, bo masz nie przerobioną konsole i zadnej kopi nie odpali twoja konsola.
    I tu paradoks, mozesz miec kopie zapasowe oryginalnych gier ktore posiadasz ale i tak nie mozesz ich uzyc - musialbys przerobic.. fajnie :D
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    NIE. Aby odpalić kopię zapasową musisz mieć przerobioną konsolę. Co do gry nie przegrasz jej za pomocą zwykłej nagrywarki :)
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Da sie skopiowac za pomoca zwyklego napedu, ale to nie zmienia faktu, ze u ciebie to i tak nie zadziala, bo nie masz przerobionej konsoli.
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Nie da się musisz mieć nagrywarkę bodajże samsunga odpowiedni model i musisz do niej wgrać Kreona czy jakoś tak i wtedy możesz przegrywać oryginały na normalnej tego nie zrobisz , jak chcesz piracić i cie nie stać na gry trzeba było kupić elita jasper
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    hehhhhhh mit....... na zwykłej nagrywarce skopiujesz każdą oryginalną grę na Xbox360. Szukajka na forum i wszystko jasne. Żaden samsung z Kreonem nie jest potrzebny.
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jest do tego jakiś poradnik bo mam LG w kompie i też bym sobie przegrał moje oryginałki ale kiedyś czytałem na forum i wszyscy jasno powiedzieli w napędzie musi być Kreon i potrzebne są nagrywarki samsunga ( jakieś tam odpowiednie modele ) bo jakoś mi się nie chce wierzyć że normalnym IMGBurn to się da zrobić na każdej nagrywarce
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da się zrobić tylko trzeba zrobić swapa
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jezu można zrobić normalną kopie tylko potrzeba naped od xbox z wgranym firmware 0800.......
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No więc nie da się zrobić zacytuję " na zwykłej nagrywarce skopiujesz każdą oryginalną grę na Xbox360" trzeba było napisać że trzeba wsadzić napęd z xa bo niektórzy pomyślą że na normalnym napędzie z PC lub z laptopa przegrasz każdą grę jak film
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Dalej trzymam się mojej wypowiedzi. Na zwykłej nagrywarce w PC (dodam) , skopiujesz oryginalną grę na x360. Nie potrzebny jest do tego napęd z konsoli , ani Samsung z Kreonem.

    EDIT.
    tak trudno w szukajce napisać pare wyrazów.

    EDIT.
    down
    Nie trzeba rozbierać. Wystarczy włożyć drucik w dziurkę ;-) awaryjnego otwierania.
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Można ale trzeba rozbierać napęd :) Gry nie zgrasz wkładając ją do napędu (bez kombinowania) i po prostu ją zgrywając :)
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  15. XboXers

    XboXers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie tak jak pisze danielo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum