1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra z pendriva

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edzia363, Styczeń 29, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. edzia363

    edzia363 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam takie pytanie czy da rade odapalic na xboxie gre z pendriva ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie
     
  4. edzia363

    edzia363 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam przerobionego xboxa czy cos to da ?
     
  5. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Nie, tylko z płyty można albo dysku twardego (ale też abo musisz zrzucić grę z płyty na dysk albo ściągnąć przez xbox live i zapisać na dysku)
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie ale na freebotcie albo xbr
     
  7. edzia363

    edzia363 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha . ok dzieki . . : ]
     
  8. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    da rade jezeli masz zhakowana konsole a do tego jest Ci potrzebny kernel max 7371 a jezeli masz najnowszego dashborda mozesz o tym zapomniec
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Da sie ale to kombinacja alpejska :D
     
  10. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Dokładnie :D
    Nie ma co kombinować kup płyty DL i będzie git.
     
  11. Dzajniak

    Dzajniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadzam się z przedmówcom :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum