1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra z Twaredo podłączonego pod USB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciejka85, Luty 27, 2013.

  1. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hejka ... mam przerobionego x boxa a chcialbym zakupic dysk twardy zewnetrzny powiedzmy tosibe czy segate, bedzie gadało przez usb, gry beda smigac czy lipa co sadzice ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    U mnie wszystko śmiga jak trzeba z dysku zewnętrznego a posiadam dysk 500 gb, nie ma żadnych zawiech gier i itp problemów,
     
  4. dudek_killer

    dudek_killer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeżeli nie masz RGH to będziesz mógł wykorzystać tylko 32gb z tego dysku (przy najnowszym dashu) na savy czy tez gry ale nie można tam instalować tekstur HD.
     
  5. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash
    2.0.15574.0
    Firmware
    LT+ v3.0

    TAkie oto dane co to RGH ????
     
  6. lachema

    lachema Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
  7. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Gra z Twaredo podłączonego pod USB

    RGH to przeróbka xbox360,poczytaj sobie o niej w dziale JTAG /RGH, jest tam dużo o niej napisane, dzięki niej m. in. możemy właśnie podłączyć dysk na usb i z niego grać.
    Jaką masz jeszcze konsole, jeśki fat to z tym dashem narazie rgh nie zrobisz, jeśli slim to można

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  9. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak slim...ale czy z moim dashem bedzie spoko 2.0.15574.0
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będzie spoko, naszykuj sobie tylko 230-260zł ;) oraz poszukaj osoby która Ci rgh wykona, zerknij do działu : USŁUGI
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Gra z Twaredo podłączonego pod USB

    Tak, przerobisz.
    A nie grasz czasem na xbl?
    Bo jak przerobisz na RGH to nie można grać na xbl, odrazu ban

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  12. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko... nie gram na xbl...
     
  13. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jestem podłaczony do neta, pendriva czyta 8 gb,
    rozumiem ze po podłaczeniu dysku mozna instalowac gierke i bez problemu sie bawic...
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale tak jak napisali wcześniej - jak nie masz RGH to i tak z tego dysku będziesz mógł wykorzystać max 32GB i płyta będzie musiała być w napędzie
     
    1 osoba to lubi.
  15. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko rozumiem :p dzieki ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum