1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra z Twaredo podłączonego pod USB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciejka85, Luty 27, 2013.

  1. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hejka ... mam przerobionego x boxa a chcialbym zakupic dysk twardy zewnetrzny powiedzmy tosibe czy segate, bedzie gadało przez usb, gry beda smigac czy lipa co sadzice ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    U mnie wszystko śmiga jak trzeba z dysku zewnętrznego a posiadam dysk 500 gb, nie ma żadnych zawiech gier i itp problemów,
     
  4. dudek_killer

    dudek_killer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeżeli nie masz RGH to będziesz mógł wykorzystać tylko 32gb z tego dysku (przy najnowszym dashu) na savy czy tez gry ale nie można tam instalować tekstur HD.
     
  5. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash
    2.0.15574.0
    Firmware
    LT+ v3.0

    TAkie oto dane co to RGH ????
     
  6. lachema

    lachema Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
  7. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Gra z Twaredo podłączonego pod USB

    RGH to przeróbka xbox360,poczytaj sobie o niej w dziale JTAG /RGH, jest tam dużo o niej napisane, dzięki niej m. in. możemy właśnie podłączyć dysk na usb i z niego grać.
    Jaką masz jeszcze konsole, jeśki fat to z tym dashem narazie rgh nie zrobisz, jeśli slim to można

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  9. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak slim...ale czy z moim dashem bedzie spoko 2.0.15574.0
     
  10. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będzie spoko, naszykuj sobie tylko 230-260zł ;) oraz poszukaj osoby która Ci rgh wykona, zerknij do działu : USŁUGI
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Gra z Twaredo podłączonego pod USB

    Tak, przerobisz.
    A nie grasz czasem na xbl?
    Bo jak przerobisz na RGH to nie można grać na xbl, odrazu ban

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  12. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko... nie gram na xbl...
     
  13. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jestem podłaczony do neta, pendriva czyta 8 gb,
    rozumiem ze po podłaczeniu dysku mozna instalowac gierke i bez problemu sie bawic...
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2597
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale tak jak napisali wcześniej - jak nie masz RGH to i tak z tego dysku będziesz mógł wykorzystać max 32GB i płyta będzie musiała być w napędzie
     
    1 osoba to lubi.
  15. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko rozumiem :p dzieki ...
     

Wczytywanie...

Poleć forum