1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra z Wave4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Becuś, Listopad 15, 2009.

  1. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mam problem mianowicie mam iXtreme 1.5 i przed nagraniem zapomniałem spat***** grę i tu moje pytanie czy jest jeszcze jakaś możliwość aby to zrobić jak gra jest już nagrana? Teoretycznie można nadpisać tą płytę, ale wątpię by tak szło zrobić z grą, ale niech ktoś się wypowie kto się zna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    spatchowac i nagrac jescze raz
     
  4. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tyle wiem, ale miałem nadzieję, że da się coś z nagraną płytą zrobić. no trudno. dzięki za odpowiedz.
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. sautors

    sautors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    BP
    ale active iso tylko na ix 1.6 dziala
     
  7. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale z tego co się orientuje Activate.iso działa od 1.6, a ja mam 1.5. Ale dobra nie ważne nagram jeszcze raz. Nie będę zakładał specjalnie nowego tematu więc spytam tu, czy na ix 1.6 dzięki Activate.iso można odpalić gre z Wave4? bo czytałem, że to jest po to aby działały gry z niższym wavem. Czy może gry z wave4 działają na ixtreme 1.6 bez niczego?
     
  8. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na 1.6 tylko z active iso. Bez niczego dzialaja tylko na 1.61 i 1.51 [napedy hitachi i samsunga (u mnie z 1.51 i napedem samsunga smiga)]
     
  9. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak sprawdzic naped albo wersje firmware?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Nka
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    543
  2. lukeskajloker
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    549
  3. Kot
    Odpowiedzi:
    19
    Wyświetleń:
    2072
  4. wierzytelny
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    501
  5. The_Human
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    637

Poleć forum