1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra z xbox1 na xbox360

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez pablo88r, Styczeń 11, 2015.

  1. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam posiadam xbox 360 lt3.0 i pograłbym w nfs u2 prosze was jak nagrac gre na płyte ? gre mam w formacie iso jaka płyta musi byc dvd czy wystarczy ta zwykła 4,7gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam ponownie kto pomoze wypalnic zeby gra ruszyla
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  7. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zasysam nfs u2 xbox360e obraz gotowy do wypalenia i tu sprawa jak ustawic imgbur zeby mi to wypalnilo ? mam płytki verbatim dvd+r dl i posiadam laptopa hp650 kto mi powie jak prawidlowo ustawic imgbur
     
  8. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagralem plytke i wyskakuje komunikat blad gry nabylem dzis orginalna gre xbox1 fifa 2004 tez nie dziala wyskakuje blad gry co robic
     
  9. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Za pewne nie masz oryginalnego dysku twardego w konsoli trzeba zrobić partycje pod emulator podlaczajac dysk pod pc

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    masz linka jakiegos z poradnikiem jak to zrobic
     
  11. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
  12. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podpielem dysk pod kompa i wyskakuje mi komunikat zeby go urzyc musze sformatowac co robic ? xplorer go nie widzi
     
  14. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Potrzebujesz do tego specjalny program bo explorer nie zobaczy dysku. Tu na forum powinien byc poszukaj sobie bo ja nazwy nie pamiętam.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  15. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak zrobic ta partycje na emulator pomocy
     
  16. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystko działa poradziłem sobie można zamknać
     
Wczytywanie...

Poleć forum