1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Finch, Grudzień 14, 2010.

  1. Finch

    Finch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka.mam problem z grą na xboxa 360 ,chodzi o borderlands.
    skończyłem całą,mam grę "pirata" .pobrałem ostatnio dodatki ,też "piraty",nagrałem na płytkę,i odpaliłem na xboxie.chodzi o to ,że zainstalowałem dwa dodatki,i po włączeniu normalnej płyty z grą borderlands,nigdzie nie mogę znaleźć map które są w dodatkach.powinny być w szybkiej teleportacji,ale nie mam ich tam.wie ktoś może co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie chodzi o to że źle wgrałeś dodatki, wejdz w pamięc w utawieniach konsoli i zobacz czy w grze borderland znajduje się nazwa dodatku i jego pojemność, jeśli wszystko jest to powinno być normalnie w grze. Jak będziesz mieć dalej tak samo to możę z piratami jest inaczej :0
     
  4. wilksajs

    wilksajs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zgadzam się z przedmuwcą jak nie zadziala to znaczy że poprostu w tych dodatkach nie ma tego

    pozdro :)
     
  5. Finch

    Finch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    są dodatki zainstalowane,tam gdzie napisałeś ZiomaL.wszystko jest okej.

    ale jak włączam grę,nie wiem jak mam je uruchomić.powinny sie pojawić w fast travel chyba,ale się nei pojawiają.
    wie ktoś co zrobić?
     
  6. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To popytaj na jakimś forum tej gry, jeśli takowe jest :)
     

Poleć forum