1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

graa nie dziala

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kondzi, Grudzień 23, 2008.

  1. kondzi

    kondzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eelo wszystkim mam problem gdy wkladam gry do napedu nie chca sie krecic i wyskakuje problem "dysk niemozliwy do odczytania". konsola przerobiona naped hitachi wczesniej dzialaly a teraz nie chca. Dodam ze muzyka filmy demowki dzialaja tylko pelne wersje nie chca:( pomozcie proszzse
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czapa

    czapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wcześniej działała ta sama gra która teraz nie chce działać? Oryginały działają?
     
  4. kondzi

    kondzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak wszystkie nie działaja (czyli z 10) a orginałów nie patrzyłem
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. kondzi

    kondzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak kupiłem plyte czyszczaca i to nic nie daje
     
  7. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak juz pisałem wczesniej wina moze byc dvd dl płytka na ktorych nagrywasz.
    Najpierw nagralem na verbatim dvd dl 8x .Potem mailem problem. Jak mi sie skonczyly plyty kupilem vberbatim 2.4x i tu pojawil sie problem. Nagrane a naped nie czytal . No moze raz na jakis czas.
    Myslalem ze naped padl laser , wyczytalem zeby wyczyscic albo ustawic laser. Guzik prawda. Potem zorientowalem sie ze to wina płytek . Od tamtej pory nagrywam i kupuje tylko na verbatim 8x. Oczywiscie wszysto wypalam z predkoscia nie wieksza niz 4 x . Wszystko nagrywam na cdclonie. Naped mam Benqu a wypalarka LG GSA-H55N.
     
  8. kondzi

    kondzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzkieki zobacze co z tymi plytkami
     
  9. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    @kondzi a w czym nagrywasz? Ja miałem ten sam problem podczas nagrywania w IMGburn. Jeżeli nagrywasz w tym samym programie co ja to po prostu zaznacz opcje Verify. Co prawda wszystko trwa dłużej lecz to naprawdę pomaga.
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Płyta czyszcząca to pic tu trzeba pomacać osobiście soczewkę ;)

    Pomaga tylko w tym, że jesteś pewny o prawidłowym nagraniu kopii.
     
  11. kondzi

    kondzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nie nagrywam bo to kolega mi nagrywa i sciaga wiec nie wiem ale moze to i wina tych plyt zobacze
     
  12. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, od razu mowie nie krzyczeć szukalem moze jestem ciapa ale nie znalazlem odpowiedzi na nastepujace pytanie:
    mam nieprzerobionego xboxa, wkladam, jak mi sie wydaje oryginalna gre i zamiast wlaczyc gre zaczyna mi to otwierac jak dvd :/ play stop etc etc. :/ plytki pozyczone od kumpla(nie wie czy to org bo dostal, no mniejsza z tym), zielone pudeleczko, okladka jakby drukowana, widać takie paski jak po drukarce, ale sama plyta normalny nadruk na niej z gra tak jak sa oryginalne, jakies pomysly dlaczego tak sie dzieje?
    Ps. konsola sprowadzona z wloch ale polskie menu etc (Pal, i zaznaczone ze w PL mozna uzywac)
     
  13. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Są to piraty, sam kiedyś od kolegi takiego pożyczyłem, a te "naklejki" jakoś się drukuje, ale trzeba mieć sprzęt :)
     
  14. pickm3n

    pickm3n Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    w niektórych napędach jest możliwość drukowania ikonek na płytce, opakowanie może być zielone bodajże kosztuje 5 zł i okładka jak ma paski po drukarce tzn. że jest drukowana - są to piraty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum