1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gracze doczekali się drużynowego dołączania w Battlefield 4

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 5, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Podstawą w jakiejkolwiek grze sieciowej jest możliwość wspólnego dołączenia do rozgrywki. Battlefield 4 w końcu doczekał się tej funkcji (lepiej późno niż w dodatku...), więc Electronic Arts prezentuje zwiastun tej wyśmienitej innowacji.

    Zwrot „wyśmienita innowacja” we wstępie to oczywiście skromny przytyk, ponieważ nie potrafię zrozumieć, dlaczego gracze musieli tak długo czekać na ten podstawowy element. Mimo wszystko nie mamy co marudzić – w końcu ten aspekt został dodany i teraz gracze w prosty sposób mogą wspólnie dołączać do rozgrywki.

    Doskonale wiem, że ta funkcja jest dostępna od kilku dni, ale dzisiejszego dnia na rodzimym kanale EA zadebiutował ten filmik, więc postanowiliśmy o tym wspomnieć.



    Źródło
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Już od paru dni to jest.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Śmiech na sali :) bo wygląda to tak jak by im się przypomniało że taka opcja w FPS jest dość ważna, no ale lepiej później niż wcale.
     
  5. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    WOOW. W końcu po 7 miesiącach od premiery, dali najważniejszą rzecz jaka powinna się znaleźć od samego początku. Brawo DICE, ale pewnie nadal Netcode nie naprawiliście. Przykro mi, że nie możecie ogarnąć własnej gry...
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wow czyżby zaczęli naprawiać bugerfielda ? czy to tylko jedna maluteńka opcja na która stać twórców tej syfiastej gry.. ?
     
  7. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    dali tez serwer ale nie działają
     
  8. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Buhahhaahahahha co z tego że dali jak na 90% przypadków dołącza cała drużynę do pustego serwera :)....śmiech na sali.Gówniany technicznie Bf jest dalej tak samo gówniany chociażby nie zapisujące się wyposażenie na X1 które było zgłaszane do Supportu chyba ze 100 razy,powiedzieli że naprawią wydali patch i........dalej się nie zapisuje :D
     
  9. Pilot555

    Pilot555 Banned

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    177
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no nie nie wierzę
     
  10. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Ta gra zawsze będzie miała problemy tak jak BF3 do dziś jest zbugowana, ta seria jest na to skazana z tym silnikiem graficznym chyba że programiści nie radzą sobie.
     
  11. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    wyposażenie zmień i ustaw na baterlogu, a się ono zmieni i zapiszę, będzie takie jakie Ty chcesz. Ja tak robię i działa .
     
  12. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Ej nie no, Battlefield 3 to jest istny majstersztyk. Hit markery wchodzą tak jak powinny wchodzić, a już na pewno nie ma tyle bugów co BF4. Żeby teraz Battlefield 4 miał taki stan, co Battlefield 3, to BF4 potrzebowałby łatki wielkości samej gry na current-genach, czyli ~40 GB.
     
  13. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    ja tam nie nie narzekam chociaż czasem kule zakręcają i potrafią mnie zabić za ściana, ale i tak gra mi sie przyjemnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum