1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grafika w grach

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gavelgapa, Luty 15, 2010.

  1. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie na telewizorze lg 23 cale fullhd(ten co cyfra dawala za 1) grafika jest brzydsza niz u kumpli co maja telewizory lg 32 cale hdready wszyscy mamy podlaczone przez kabel hdmi. Tylko jest jedna róznica im pokazuje w ustaieniach grafiki jak ustawia na domyslne jakas rozdzielczosc niestandardowa (nie hdready ani fullhd) a mi przestawia sie na fullhd i mam brzydszy obraz.Moze to wina telewizora ale nie wiem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Nie wiem czy to wina TV, ale mój kolega dostał od cyfry dokładnie taki sam telewizor jak Ty i dokładnie narzekał na jakość obrazu :)
     
  4. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wychodzi ze to tv wina lipa ale dzieki ze napisales :)
     
  5. ktoszczak

    ktoszczak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Szczerze TV za 1zł z tego co zrozumialem nie moze ogarniac zbyt dobrze. To tylko moje zdanie oczywiscie.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zrob fotki. Ja nie wiem o co ci chodzi dokladnie, bo przedstawiles swoj problem w stylu "mam brzydki obraz i nie mam ustawien, co to ma byc?".
     
  7. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak da sie robic jakies screeny na konsoli to wrzuce zdjecia jak nie to bedzie lipa bo mam slaby aparat i nie bedzie dobrze widac :/
    @Dowiedzialem jak sie robi screeny jak mi sie uda zrobic to jutro dodam :) a jesli chodzi jeszcze o obraz to jest on taki postrzepiony naprzyklad jak sie kliknie ten klawisz glowny i wyskoczy to okienko i przeskoczy sie tam gdzie sa osiagniecia to to kolko z napisem g jest takie postrzepione :/
     
  8. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    zrobienie "screena" nic ci nie da. Jeśli masz coś poprzestawiane w TV(na to stawiam) to musiałbyś zrobić dobre zdjęcie Telewizora. Spróbuj coś poprzestawiać w opcjach tv, szczególnie (tak to u mnie się nazywało) resolution, jeśli masz takie coś, albo saturation.
     
  9. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja się kupiło telewizor za 1zł to czego się spodziewacie
     
  10. ziomsiders

    ziomsiders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    No dokładnie to samo chciałem napisać ;p
     
  11. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak co to ja go nie kupilem tylko dostalem za 1 zl a jak cos wam nie pasuje to po co spamujecie glupio
     
  12. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    to tak jak z telefonami "za złotówkę", nie znaczy, że jest kiepski. Ale to i tak dość tanio jak na full hd, mimo. Nie wiem nawet czy są takie małe tv 23 cale full hd. 32 to co innego. Zresztą nie ważne.
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko zostało wyjasnione

    KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum