1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grafika

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MalinaIV, Kwiecień 14, 2009.

  1. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam czy grafika na konsoli z 2006r podłączona do euro złącza rożni się od konsoli z 2009r. ??

    Pytam ponieważ mam konsole z 2006r widocznie dobry egzemplarz bo nie miał nigdy roda wymieniałem 2 razy pastę bo leciało zomnie powietrze i działą i nie wiem czy kupić nowego jaspera :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Omg !! Nie nie będzie żadnej różnicy w grafice !!!
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Różnicy w obrazie nie ma, ale w poborze prądu tak.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Zależy jeśli chcesz nowy sprzęt to kup ale różnicy w grafice nie będzie na każdym xbox'ie jest taka sama grafika jedyne co to tak jak u góry pisali że będzie mniej prądu brał.
     
  6. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Aha dzięki
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No chyba że zaopatrzy się w telewizor lcd obsługujący 720P lub 1080P i podłączy przez hdmi to oczy mu wyskoczą;)
     
  8. adin

    adin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to samo uzyska na kablu component ,a kabel hdmi jest jedynie zgrabniejszy ;)
     
  9. kataklysm

    kataklysm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    dokładnie akir component to to samo :),
    pracuje w serwisie, sam mam konsole z 2006 tak samo bez roda do tej pory jedynie pasty wymieniane i radiatory z wersji elite zalozylem porownywalem obraz z nowszych konsol i jedyne co moge powiedziec to nowe konsole szczegolnie arcade to jakas pomylka zasilacze lekkie cale plastikowe ledwo sie trzymaja konsole tak samo, a zeby bylo smieszniej grid na nowej konsoli zwalnial w kilku miejscach podczas gdy na mojej wszystko bylo plynnie....
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak dla was component i hdmi to to samo. kataklysm to super jesteś serwisant;). HDMI obraz wysyłany cyfrowo component -analaogowo. HDMI różnice zauważy każdy obraz ostrzejszy, ładniejsze kolory miałem obie konsole 2006, 2008 i wiem jak wygląda "to to samo"
     
  11. zuurooopl

    zuurooopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    a g...o prawda...ja mam falcona do tej pory mialem na hdmi lecz zapragnalem dzwieku przestrzennego i zalaczylem przez component...zadnej roznicy nawet tv lepiej sobie radzi z komponentem gdyz kolorki sa bardziej naturalne...na hdmi byly bardzo zywe ale nie zawsze to pasowalo...

    dodam ze nadal sa zywe przez komponent tylko nie raza tak w oczy...mam sredni tV Panasonica viere hd ready i na component smiga az milo...
    moze i na tv full hd jest roznica ale przy 720p nie ma...pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum