1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Graj na X360 padem od ps3, wii czyli Gamepad Proxy

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez akir, Maj 31, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Powstało nowe urządzenie działające z konsolą PS3 oraz Xbox 360, umożliwia podłączanie dowolnych padów od naszych ulubionych konsol. Cena jeszcze nie podana lecz będą to grosze. Co lepszy użytkownik zrobi sobie sam:)
    Gamepad Proxy • Blog
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jeden z lepszych newsow ever na tym forum :) Wreszcie pogra sie normalnie w mortala. Pad od PS3 w xboxie i mamy konsole idealna
     
  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ciekaw jestem tylko czy będzie jakaś kompatybilność z PS2, np. podłączenie gitarki Explorer przez to cacko do PS2 i ciukanie w Guitar Hero :p
     
  5. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    Dobre Info :)
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie mortal:)
     
  7. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    nie no :> Za niedługo to juz nawet bedie mozna grac padem ps1 :)
     
  8. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ][_([])][_ Zaj.....efajnie :)
     
  9. Dr.Analos

    Dr.Analos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    330
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Biorę to nie zważając na cene :D Do ps3 się przyda
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ciekawe tylko jaki BT musi byc, zeby to smigalo. Mam w chacie 3 rozne i zaden nie dziala z padem od ps3 (chcialem polaczyc z kompem)
     
  11. Gru

    Gru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no bo tu nie chodzi o sam bluetooth to urzadzenie ma sobie jeszcze jakis soft dzieki czemu wszystko co sie podlaczy smiga
     
  12. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szkoda że tak długo trzeba było czekać, ale i tak czad ;-)
     
  13. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    Pad od PS3 jest niewygodny i w ogóle, ale zależy kto co lubi...
     
  14. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Ja tam wole Pada od Xboxa , pad od PS od kiedy pierwszy raz go trzymałem w dłoni wydawał mi się kruchym japońskim szajsem. Dlatego wole masywną cegłę z Ameryki.
     
  15. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadam Pad do PS1 i przejściwóka USB do tego pada czy dzięki temu będzie to działać?
     
  16. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nareszcie zagram moim ulubionym padem [​IMG] idealna sprawa jeśli chodzi o drybling 360 stopni w Fifie.

    A tak na serio to ja zrobię kombo...

    Padem powyżej będę biegał, tym drybling i triki [​IMG] a tym będę strzelał [​IMG]
     
  17. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Gdzie można to kupić ? Albo jak to zrobić ?
     
  18. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Super news!
    Dzięki za info!
    Gdzie to kupić i za ile?

    PS3 + Pad Xbox 360 :D teraz rozwalę kumpla w każdą grę w którą przegrywałem ze względu na to dziadostwo dualshock czy sixaxis;
    no naprawdę czy nie mam racji? Przecież to można zgnieść jedną ręką!
     
  19. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to wyjdzie dopiero ciekawe jaka cena mam nadzieje że nie drogo ponawiam pytanie mam pada ps1 i przejsciówka USB to czy będzie działać? jak podłączam pod pc to działa
     
  20. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale jak to wyjdzie to ceny orginalow spadna zapewne
     
  21. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Tylko dlaczego takie cudeńka wymyślają pod koniec generacji, a nie na początku? Teraz wychodzą te gadżeciki do x360, obniżki cen a lud woła o next gena

    Sent from my E15i using Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum