1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gramofon z DJ Hero kompatybilny z DJ Hero 2?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ponixxx, Sierpień 24, 2010.

  1. ponixxx

    ponixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gramofon z DJ Hero kompatybilny z DJ Hero 2?
    Jak myślicie? Czy to jest możliwe?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    tak jest to potwierdzone . Na roznych filmikach DJ HERO 2 jest ten sam gramofon . Na tvgry jest gramy w DJ Hero 2 , powiedzial , ze dziala ze starym .
     
  4. ponixxx

    ponixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo właśnie mam okazje kupić dosyć tanio DJ Hero a w przyszłości chciałbym sobie dokupić samą grę DJ Hero 2. Chciałbym wierzyć na 100 % że to prawda. Też widziałem to gramy na Tvgry ale on chyba powiedział tam że to się wydaje identyczne i chyba że jeszcze nie wiadomo nic z kompatybilnością.
    A tak w ogóle opłaca się kupić Dj Hero?
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Opłaca, sam gameplay o wiele ciekawszy niż GH, a i soundtrack wymiata. Polecam !
    @tyopic - Wydaje mi się że będzie działać, wszak nie zapowiadaja żadnych technicznych zmian. Wydaje mi się nawet że kontroler z DJh2 to to samo co truntable z DJH
     
  6. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Imo. także będzie działał bez problemu, wnioskuję to chociażby z Guitar Hero, Rock Bandów itd itd... Nie widziałbym sensu gdyby wypuścili gramofona kompatybilnego tylko z Drugą odsłoną serii, było by to hamskim posunięciem wobec graczy którzy specjalnie kiszą ten gramafon na DJ Hero 2, zamiast po przejściu i nacieszeniu się nim sprzedać na allegro/ebayu...
    Także uważam że warto kupić DJ Hero, myślę że przeciętnego gracza który nie miał za dobrej styczności z Guitar Hero i Rock Bandem, sięgnie najpierw po DJ-ke, i zrobi słusznie, bo soundtrack jest napewno świetnie dobrany, w klimatach imprezowych, i ciekawym rozwiązaniem na domówki jest taki zestawik : D
     
  7. Gonzor91

    Gonzor91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stary Gramofon będzie działać z djhero 2. A do djhero 2 ma być dołączony, niby wyglądający identycznie, ale ciut lepiej działający i mniej awaryjny gramofon.
     
  8. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    A ten od 1 czesci jest awaryjny?
     
  9. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Napiszę tutaj - nie chcę otwierać nowego tematu. Kupiłem używany zestaw - i stąd pytanie czy crossfader u was też lekko wchodzi na środku? Mam na myśli że aż za słabo "zaskakuje" i nieraz nie trafiam w środek, bo słabo blokuje. A więc wada mojej zabawki, czy po prostu brak wyczucia? ;>
     
  10. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jest taka wada "Fabryczna" Każdy tak ma, trzeba z wyczuciem ;) I jest ok :D
     
  11. Giermol

    Giermol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Dokładnie, też mnie to denerwowało na początku. Często zdarzało mi się przeskakiwać na drugą stronę zamiast na środek.

    PS. OK, kontroler z jedynki pociągnie dwójkę. Ale czy będzie dostępna w sklepach wersja bez gramofonu?
    Aaa... I przy okazji. Jeśli kupię uniwersalny mikrofon do X360 (często takie wystawiają na allegro) to zadziała na DJ Hero?
     
Wczytywanie...

Poleć forum