1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grand Theft Auto V (2013) XBOX360-QUACK

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 12, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE:
    [​IMG][​IMG]


    Poradnik jak zgrać Content z DVD1:
    http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/



    UWAGA Jeżeli komuś gra dziwnie działa (textury się nie doczytują, tnie się itp...)

    ''Tymczasem twórcy (R) uczulają posiadaczy kopii na Xboksa 360, odradzając instalację drugiej płyty, czyli Play DVD2 (w wydaniu premierowym są dwa krążki - Install (DVD1) i Play Disc (DVD2) - zajmujące po 8 gigabajtów) w celu zachowania optymalnego działania gry.''


    Alert
    Każdy post typu: ''Już jest'' albo ''Wreszcie'' lub ''Czy mogę zagrać przed premierą?'' będzie automatycznie usuwany a autor nagradzany. Granie przed premiera grozi banem!
    Przypominam również, że to nie jest dział RGH/JTAG, piszemy tu tylko w sprawach technicznych związanych z obrazem ISO.



    http://xboxforum.pl/gta-v-261/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    to ja się pytam co do obrazu ISO mianowicie wypalonego na płytkę (jeszcze tego nie zrobiłem) ale czy dvd 2 będzie potrzebne w późniejszym czasie czy od razu przy starcie się instaluje i płyta do kosza ?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    DVD1 to content a DVD2 normalna gra.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Rob1N

    Rob1N Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W takim razie czy można wrzucić DVD1 przez np pena?
     
  6. Chris85

    Chris85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    GTA V jest tak rozległą grą, że jedna płyta jest instalowana obowiązkowo. Druga opcjonalnie tak czy inaczej musicie mieć dysk lub pendrive.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Spróbujcie wrzucić przez pena może się uda.
    Zawiera Content Gry.
     
    1 osoba to lubi.
  8. timetravelprimer

    timetravelprimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiedzicie czy aby nagrac pierwszy dysk instalacyjny potrzeba jest nagrywarka ihas? druga płytka raczej powinna działać nagrana zwykłą nagrywarką.
     
  9. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Z tego co wyczytałem to jest tak:
     
  10. Chris85

    Chris85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wszystko na to wskazuje ze wystarczy instalwac z trickiem mp3
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie nagrywaj pierwszego dysku, szkoda płyty.
    Zaczekaj aż ktoś wrzuci wersje "disc saver" do skopiowania na pena przez PC.
     
  12. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pierwsza plyta działa pod lt 3.0 ihas
     
  13. sigma_92

    sigma_92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    S-c
    Rozumiem że przy tym iso lt+ 3.0 to obowiązek i nie ma opcji, że wszystko będzie działać prawidłowo po zmianie topo pod 2.0 i nagraniu tuncate? Dzieki wielkie za szybką odpowiedź.
     
  14. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do instalacji na pendrive. Info z gram.pl

    "
    UWAGA! Grand Theft Auto V w wersji na konsolę Xbox 360 jest dostępne na dwóch płytach. Na pierwszej z nich znajdują się pliki instalacyjne, natomiast druga musi znajdować się w czytniku podczas grania. Dzięki temu nie trzeba przekładać nośników w trakcie zabawy, by móc cieszyć się zarówno grą GTA V, jak i Grand Theft Auto Online.
    Do instalacji Grand Theft Auto V w wersji na konsolę Xbox 360 wymagany jest dysk twardy Xbox 360 lub zewnętrzna pamięć flash USB (standard USB 2.0, prędkość odczytu min. 15 MB/s, formatowanie Xbox 360) o pojemności 16 GB zawierająca co najmniej 8 GB wolnej przestrzeni. Zarówno twardy dysk, jak i wspomniana pamięć USB nie znajdują się w zestawie z grą GTA V. Dla uzyskania najlepszych rezultatów zaleca się korzystanie z nowej pamięci flash USB. "
     
  15. Chris85

    Chris85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ktoś potwierdza tego CIVa ? pogram na LT2.0 z podmianą topoligii?
     
  16. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak ma civ to na lt 2.0 tego nie odpalicie.....

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  17. Nazir

    Nazir Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2013
    Posty:
    75
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak coś to polecam wersje scenową: Grand.Theft.Auto.V.XboX360.RF-iND
     
  18. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    a tego DISC 1 nie da rady tak wgrać na dysk jak płyty z samochodami do Forzy 4? bez wypalania?
     
  19. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    A wersja iND ma polskie napisy?
     
  20. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ktoś może powiedzieć co na ten temat więcej , gra będzie wywalała do dasha po przeróbce obrazu na LT 2.0 ?
     
  21. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeżeli gra ma na prawdę CIV to bez IHASA pogram sobie max do 5 minut? Dramat...Musieli w tej grze akurat to dać..
    Mam LT 3.0 ale to raczej nie ma związku
     
Wczytywanie...

Poleć forum