1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granda! - Battlefield 4 nie działa na wszystkich modelach Xboksów 360

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 31, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]



    Pora na news z niewesołego cyklu pod tytułem "granda tygodnia". Okazuje się, że właściciele 4-gigowej wersji Xboksów 360 nie są w stanie rozpocząć zabawy przy zakupionych kopiach Battlefield 4. EA wytłumaczyło już o co chodzi...

    Niestety nie sadzę, by kogokolwiek satysfakcjonowała taka odpowiedź. Na oficjalnej stronie Electronic Arts stoi jasno, że posiadacze Xboksów 360 Slim w wersji 4GB (tylko z pamięcią flash) po prostu zagrać w Battlefield 4 nie będą mogli. Nigdy. Powód jest prosty - brak twardego dysku, który potrzebny jest przy instalacji gry, zajmującej 2GB miejsca. Niestety kod Battlefield 4 jest napisany w ten sposób, że instalacja może odbyć się tylko na dysku twardym.

    Problem w tej sytuacji polega na tym, że ostrzeżenie pojawiło się w Sieci dopiero wczoraj, a na pudełkach z grą nie ma wyraźnej informacji, że nie pogramy sobie na X360 Slim. To duża gafa ze strony wydawcy - miejmy nadzieję, że podobne zdarzenie już się nie powtórzy.​


     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Co to za problem? Wystarczy dokupić dysk, choćby 20GB za 40 zl

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. Filemon666

    Filemon666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    92
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zastanawia mnie tylko jedno kto normalny kupil wersje 4GB i nie dokupil sobie dysku lool to smieszne
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    @Up tak, ale tu się pojawia magiczne słowo 'dokupić'.
     
  6. mateq

    mateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland/Zambrów
    Dokładnie, a większy dysk tak czy siak się przyda.
     
  7. Klinikanosnika.pl

    Klinikanosnika.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Może osoby które kupują konsolę z myślą o dzieciach i nie mają pojęcia jakie ograniczenie to może sprawiać. Najważniejszym wyznacznikiem dla nich jest cena.
     
    1 osoba to lubi.
  8. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Np ten kto nie ma kasy albo po prostu nie potrzebuje? Mam teraz z jaspera z 60GB ale przez 0.5 roku mialem slima z 4GB i jakos sobie radzilem

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Klinika to potem się dowiadują jak np. w/w i kupują dysk za 170zł "oryginalny" z allegro .
     
  10. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja mam X360 4 GB + Stary dysk od Premiuma 60 GB. Dysk 60 GB nie są takie drogie.
     
  11. matj

    matj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    166
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    UK 120gb za £8 .

    Wyslane za pomoca Galaxy S IV ( taptalk 2)
     
  12. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Pendrive sie nie da zrobic?
     
  13. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Nie, chyba ze RGH

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Rolnik123

    Rolnik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ja czegos nie rozumiem ? Jeśli ma 4gb a potrzebne do zainstalowania są 2gb to dlaczego nie można tego zrobić ? Czy to 4gb to jest tylko na savy itp ?
     
  15. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    4GB to flash, nie dysk

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie na pudełku jak byk pisze że potrzebny jest dysk twardy ba nawet jest obrazek narysowany!!
     
  17. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Autor zapomniał dodać że gra nie działa na większośći xboxów (bo większosc chyba nie ma orginalnego dysku tak jak ja,tylko w normalnej cenie pendrive)
     
  18. TheKamiloos

    TheKamiloos XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ale jak dokupię do X360 4GB normalny dysk 250 lub 320GB to będzie normalnie działać?
     
  19. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Nie

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  20. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niby czemu nie??? Format w konsoli i 32gb jajo pamięć wewnętrzna ( dysk włożony do konsoli )

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  21. TheKamiloos

    TheKamiloos XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Pisząc "normalny dysk" miałem na myśli oryginalny dysk od Microsoftu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum