1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie bez bana (TO NIE TEMAT O BANIE W 50%! [do moderatora...])

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kamikaze, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Siema, :)
    Czy jest techniczna możliwość zrobienia tricku z podmienianiem napędów?

    Chodzi mi o przedłużenie kabla sata+zasilania od napędu i wyciągniecie go poza x'a oraz zmienianie napędów. Np. z takiego który ma przeróbkę na taki który nie ma w dowolnym momencie. Ale głowi mnie też jedna rzecz: podobno xbox zapisuje informacje w co graliśmy, a mi chodzi o uchronienie się przed ponownym banem czyli zmieniać napęd na przerobiony (offline) kiedy mi się spodoba bez rozkręcania x'a gdy chce pograć w piraty i też w drugą stronę czyli że gdy będę chciał pograć w multiplayera to zmieniam na oryginalny napęd i tnę :D ile procent mam szans w takim wypadku na bana? (znowu...)
    Za odp thx.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    W pamieci konsoli zapisuje sie info o zmodyfikowanym FW napedu wiec nawet jak sflashowanego zmienisz na oryginala to i tak bana mozesz dostac.
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Dokładnie nie ma co kombinować. I tak prędzej czy później cię wykryją
     
  5. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    to jest tylko mit dawniej (przed falą banów) też można było bana dostać a jakoś wszyscy na 1.51 jechali jak im pasowało;] m$ też mógł im te pliki w pamięci namierzyć ale tego nie zrobił

    wg. można spróbować ;] ale ja ci gwarancji na to nie daje ::(
     
  6. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Nie zrobil bo bany ida falami a nie indywidualnie - i bylo to juz wiele razy podkreslone na tym forum i nie tylko, ze jest to udowodnione!

    A po drugie to M$ nie musial nic zczytywac wtedy z pamieci bo mogl sprawdzic bezposrednio przerobiony naped np. przy aktualizacji ale jakos tego nie robil - a dlaczego to czytaj poczatek.
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Zakupić sobie double flash i przełącznik między bankami pamięci. Do oryginalnego DVD zostanie dolutowana wiązka (chip) z fałszywym firmwerem i jazda heh =). Sam takie coś posiadam w mojej konsoli starej co ma 3 roda. Na oryginały odpalasz oryginalny firmwer, a do offline wiadomo. Niestety nie potrafię jak by się to zapisywało w pamięci konsoli =).
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najlepiej mieć 2 konsole przerobioną i nie :) wtedy będziesz miał 100% pewność że cię nie zbanują
     
  9. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ej a jeżeli będe miał te 2 konsole to mogę muszę mieć też2 profile czy mogę dysk przepinać ?>
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Możesz mieć 1 profil tylko musisz HDD przekładać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum