1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie bez płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez reb00, Grudzień 7, 2013.

  1. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Cześć, czytałem gdzieś, że da się oszukać jakoś konsolę tak, aby dało się grać bez wkładania płyty. Nawet padło to pytanie tutaj na forum i ktoś odesłał do działu hacking (?), ale on już nie istnieje. Czy jest to możliwe do zrobienia? LT+3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wydaje mi się że jak chcesz grać bez wsadzania płyty z dysku to pozostaje Ci tylko RGH. Nawet jak masz LT 3.0 i zainstalujesz grę na dysku to potrzebujesz płyty aby ją uruchomić -bezsensu , nie wiem dlaczego M$ tak rozwiązał tą kwestie.
     
  4. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Wiem, ale czytałem, że jednak da się ominąć to zabezpieczenie. :)
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie da się tak zrobić przy lt takie coś tylko przy rgh/xkey/wasabi.
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bez sensu?! Bez sensu jest to co piszesz! Chciałbyś zainstalować grę i uruchamiać bez płyty? No fajnie ale teraz pomyśl że jakby tak to działało to mógłbyś oddać płytę koledze i też by sobie zainstalował i tak milion razy! A tak płyta służy tylko i wyłącznie di uruchamiania. Jak kluczyk w samochodzie.
    CO do tematu pozostaje RGH/Wasabi/X3key
     
  7. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ok dzięki Panowie za wypowiedzi. Pytałem o to bo po prostu po przeróbce siadł najprawdopodobniej laser, ponieważ nie widzi płyt ani oryginalnych ani kopii.
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To padł wymień laser około 30zl i będzie wszystko śmigać .Możesz zawsze kupić gry z marketu z xbox live to je uruchomisz bez płyty.
     
  9. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Yhym , fajnie . Mogliby wprowadzić coś typu klucz produktu i nikt by nie płakał
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no ciekawe ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum