1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

granie bez płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dominik20212, Sierpień 15, 2010.

  1. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poczytaj regulamin./ bemben12
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Da się grać bez płyty ale trzeba mieć przeróbkę JTAG [co to jest poszukaj w google]
    i uprzedzam twoje pytanie nie możesz zrobić tego ze swoją konsolą bo masz wersje dasha 9199 a do jtaga potrzeba 7371
    nawet jeśli to i tak potrzebujesz płyty w napedzie

    No chyba że tak bardzo chcesz to proszę:
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  4. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Da sie tylko w dema i gry arcade. Chyba ze masz przerobionego xboxa
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a co z filmami i muzyką. da sie zrzucić z pendriva jakoś ???
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  8. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale przecież dysk da się wyciągnąć to nie można jakoś podłączyć do kompa i wymieniać pliki ???
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie pliki?
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jakiekolwiek.
    mozna, ale trzeba posiadac transferk kit.
     
  11. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a taki transfer kit jest już do nowych dysków ze slima ?
     
  12. kill diman

    kill diman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    narazie chyba jeszcze nie ma
     
  13. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można i za pomocą Transfer Kitu, możesz rozkręcić obudowę i podłączyć HDD do PC, możesz nawet podłączyć dysk do konsoli DevKit bądź JTAG i wgrać na niego pliki, ale po co to robić?
     
  14. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gdy konsola jest przerobiona , i ma się pirata w napędzie to wtedy czyta bez problemu ?
     
  15. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    chłopie nic nie grzeb z slimką(dysków jeszcze na allegro nie ma) slimki nie przerobisz, slimka is good :D
    Graj z płytą :] a dysk zapchaj demkami gier
     
  16. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    NIE. Możesz sobie dysk pod koparke nawet podłączyc ale NIE wgrasz do niego muzyki, filmów.
    I jest nie ma transfer kita do slimki, jest tylko do starszych HDD.
     
  17. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Slimke przerobiono. Na tym forum w aktualnościach jest już taka informacja i filmik. Nie przerabiam, nie kradnę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum