1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie na Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez d4winetPL, Listopad 23, 2011.

  1. d4winetPL

    d4winetPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam przerobiona konsole w chwili obecnej odlaczony jestem od live mam flage. czy moge sie podlaczyc do live gdy chcem zagrac ale na oryginalach, potem odlaczyc i grac na piratach >?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz flage to jest obojetnie na czym grasz , przy fali masz bardzo zwiększone ryzyko bana na live
     
  4. PuRuRuu.

    PuRuRuu. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli masz przerobioną konsole to dostaniesz bana jak się połączysz z live.
    Nie ażne czy gracz na orginałach czy nie.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na chwile obecna się nie opłaca z live łączyć ,że się nie załapać na cicha aktualizacje od ms przez live ,i efet będzie taki ,że ap25 i xgd3 przestanie działać i trzeba będzie marnować płyty na zmiane ID gry i czekać na lt 3.0
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    I tak możesz wyłapać bana bo wykrywana jest też przeróbka napędu, a nie tylko same płyty na których grasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum