1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

granie na LT 3.0 live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milosz0306, Lipiec 20, 2012.

  1. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    dobra wiem ze to juz było poruszane ale ja wkoncu nie mam pewnosci czy grac live czy nie ?
    mam przeróbke LT 3.0 i cciałem pograc live i nie wiem czy ryzykować, co myslicie ? jakie są szanse ze dostane bana ?
    czy ktos juz dostał za granie na LT 3.0 ?
    czy wogóle ktos gra z tego forum live na LT 3.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    graj, nie banują od dawna
     
    1 osoba to lubi.
  4. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ale czy to na 100% ?
    czy napewno nie dostane bana, żeby się nie okazało ze pogram i ban
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    no to ok :D

    PS. o i widze ze ze Starego Sącza, z NS :D
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nawet jak dostaniesz bana to bedziesz miec to samo co nie podlaczajac konsoli do neta
     
  8. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    no tak ale chdzi mi np. jak bede ją sprzedawał
    a nie da jakos pozniej np. zdjąć bana ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie da sie
     
    1 osoba to lubi.
  10. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bana się nie da zdjąć z konsoli. Podobno nie banuja na lt 3.0,.ale sam nie mam więc nie wiem. Jak Cię zbanuja to nie bedziesz mógł tylko grać przez internet, żadne inne funkcje konsoli się nie zmieniają. No jest tańsza :-D

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  11. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Ja gram od prawie roku przez sieć najpierw na LT2 teraz LT3. Mimo, że pewien program którego nazwy już nie pamiętam, pokazywał że mam flagę to bana do tej pory nie dostałem.
    Z tego co wiem to Polskie prawo pozwala na posiadanie kopii jeśli się ma oryginalny produkt. Bo co wtedy jak oryginał się zniszczy ze starości lub przez przypadek zaleje się jakimś płynem to musiałbym płacić za daną treść jeszcze raz. Może to dlatego nie ma banów.


    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum