1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie na monitorze+głośniki.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dominoz, Październik 20, 2010.

  1. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Czy jest możliwość, żebym pograł sobie na moim monitorze z dźwiękiem? Mam Benq LED full HD i wygląda to super na nim...jednak nie mam dźwięku. Czy można to jakość obejść, czy komp musi być włączony podczas grania?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    jak masz mozliwosc to podlacz przez wejscie optyczne.
    Jesli nie - musisz kupic kabel VGA. Jakosc bedzie minimalnie gorsza, ale za to nie bedzie problemu z dzwiekiem.
     
  4. b_robbie

    b_robbie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    No jak nie masz przybajerzonych głośników komputerowych z wejściem optycznym bądź kina domowego to pozostało CI kupić kabel 2 x Chinch a po drugiej stronie kabla to wyjście jakie możesz podłączyć do swoich głośników - nie napisałeś jakie masz głośniki ?Komp nie musi chodzić przecież nie do kompa podłanczasz dźwięk :)
     
  5. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mam głośniki creative 5.1. podłączone do kompa...
    Więć moge włączyć kompa i w ustawieniach monitora i wybrać HDMI?
     
  6. b_robbie

    b_robbie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Hee? A może masz głośniki wbudowane w monitor wtedy dźwięk idzie przez HDMI. Napisz lepiej co to za sprzęt masz bo nic nie wiadomo jak masz proste głosniki to do wejścia słuchawkowego podłącz
     
  7. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam monitor BenQ G2222HDL.

    Nie ma głośników w monitorze. A jedyne jakie mam są podpięte pod kompa są to te Creativy.
     
  8. MrGeneral

    MrGeneral Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam monitor nie wiem jaki dokładnie nie znam się ale ma wbudowane głośniki i tak sobie się gra na xbox'ie 360.
    Wolę i polecam na telewizorze. ( nawet na takim gorszym.)
     
  9. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam monitor LED full HD...Więc na pewno jakość byłaby super...A TV mam zwykły z "bebechem" i to nie za młody...A wielkościowo taki sam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum