1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie na split screenie - 1 konto

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Po|<ora, Styczeń 16, 2012.

  1. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Siemka, słuchajcie jak zrobić tak aby na tym moim koncie na którym mam golda, grać ze znajomym na split screenie? Chodzi mi o to aby nie musiał być wykupiony gold na drugim profilu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Kolega zapomniał dodać że chodzi mu o CoD MW3 i gre przez XBL na splitscreenie.

    U niego tak jak i u mnie jak już się wchodzi w multiplayer > xbox live to jest "naciśnij A żeby zagrać". Wtedy naciska się A na drugim padzie i loguje się jako "gość". Niestety wyskakuje błąd: "Nie można zalogować się do usługi Xbox Live. Użyj profilu, który zawiera prawidłowe dane konta."

    W Black Ops ten sposób działał.

    Próbowałem też na drugim padzie zalogować sie na innym koncie XBL ale wtedy wyskakuje, że nie jest to konto gold.

    Czy w MW3 nie trzeba przypadkiem mieć dwóch kont z goldem żeby grać na splitscreenie?
     
  4. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    No ale trochę to dziwne, bo spotykałem już osoby w MW3 co miały nick np. Nick i Nick(1) ...
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czy może ktoś kto ma wykupiony Gold to sprawdzić??
    Wydaje mi się że mi nie działa ponieważ ja mam tylko trial 48h, a że mam troche tych kodów to szybko nie będe kupował złotego członkostwa.
     
  6. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Też mam tylko na 48h. I trochę tych kodów też mam. Może mógłby ktoś sprawdzić?
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Wiedziałem że tak będzie...
    Nikomu nie chce się sprawdzić:(

    No ale jestem prawie pewien, że to przez to, że nie mamy pełno prawnego Golda.
     
  8. progumis

    progumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba zalogowac sie jakos gosc na drugim padzie w mw3 to dziala.
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czyli jest tak jak myślałem:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum