1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie online

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawik123, Sierpień 10, 2011.

  1. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jak mam przerobioną konsole a będę grał online na orginalnej grze to dostanę bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak będziesz miał przeróbkę Lt+1.9 to nie.

    PS. 200 post :D
     
  4. elosik

    elosik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bana dostajecie za przerobiony napęd! Możesz grać na oryginałach, a i tak masz prawdopodobieństwo, że na Ciebie trafi. Żadne lt nie da Ci 100% pewności, że możesz grać bezpiecznie.
     
  6. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a na kopiach zapasowych jest duze prawdopodobienstwo ze dostane bana ?
     
  7. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak bym dostal bana to tylko na usluge xbox live ?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ta dostajesz bana na usługe xbox live i ewentualnie tracisz gwarancje jeżeli ja masz.
     
  10. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    nie musi być orginalna karta sieciowa
     
  12. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    orginalna kosztuje 150 zł :/ trochę drogo :(
     
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Lub router z fukcją Acces Point
    Jeden właśnie taki przypinasz z AP do xboxa, a drugi normalny podpięty pod neta
     
  14. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze moj router ma ta funkcje Acces Point musze sprawdzic :D
     
  15. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To chyba musi być taki specjalny adapter do xbox'a i to daje tylko możliwość wyszukiwania sieci Wi-Fi i łączenia się z nimi.
     
  16. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nici z grania online ;/
     
  17. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Podłącz się tzw. skrętką :)
     
  18. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    A jak podłącze neta do konsoli ale niebędę nic robił wogule niebede grał online i też niebędę nic ściągał to też dostane bana?
     
  19. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  20. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Zrozumcie jełopy bo nie inaczej, że jak macie przerobiony napęd to i tak możecie dostać tego zasranego bana i przestańcie zakładać co chwila nowe tematy o tym czy będzie ban na każdym lt po kolei bo żaden was nie uchroni!
     
Wczytywanie...

Poleć forum