1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie przez neta na przerobionej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gavron6, Październik 6, 2010.

  1. gavron6

    gavron6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Parę miesięcy temu kupiłem sobie ładnego przerobionego xboxa 360. Szczęśliwy gram sobie w na "kopiach zapasowych oryginalnych gier" ;] ale jako że wielkimi krokami nadchodzi MOH a jego prawdopodobnie, największą zaletą bedzie tryb multi... Moje pytania brzmią tak:

    1. czy jeśli kupie oryginalną grę i będe grał przez neta na przerobionej konsoli dostane bana?
    2. czy w takich tytułach głównie skupiających się na multi jak wcześniejsza produkcja DICE Bad Conpany2 jest konieczne wykupywanie złotego konta na xbl żeby grać?
    3. i czy na xbl banują za przerobioną konsole czy za "zapasową kopie oryginalnej gry" ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    1. Dostaniesz.
    2. Tak
    3.Za firmware w napędzie.
     
  4. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    W bc2 nie potrzeba golda do multi...
     
  5. gavron6

    gavron6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc jeśli mają mi zbanować konsole za oryginała to faktycznie sie nie opłaca... A szkoda bo byłem pełen ambicji żeby sprawdzić sie na padzie w sieciowym fps'ie :p Ale jeszcze będąc laikiem to dalej nie rozumiem na jakiej zasadzie banują konsole?

    ps. Wujek google to dość pokrętnie tłumaczy, wolałbym łopatologicznie jeśli można .
     
  6. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaja sobie robisz?
     
  7. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Golda musisz mieć...
    Bana wyłapiesz i tak i tak za przerobiony firmware...
    A teraz w dodatku był news że ponoć będzie ala robak i będzie na bieżąco sprawdzać twój firmware i od razu je banuje bez podłączenia do live...
     
  8. gavron6

    gavron6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha dzięki za info :) Więc niestety na MOHu zaoszczędzę to niecałe 80 zl i sprawie sobie go na mojego nieszczęsnego blaszaka ;]
     
  9. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ixtreme LT. Nigdy więcej banów/No more bans! I tego się trzymamy ;)
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    juz dawno po dobranocce zeby bajki opowiadac - nikt nie daje gwarancji ze na LT banow nie bedzie.
     
  11. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    @Sagajx

    powodzenia
     
  12. CzarnyDM

    CzarnyDM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na BC2 nie trzeba golda, grałem przez długi okres czasu na Silver, na kodzie 48h.
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy

    skąd wy się ludzie bierzecie ?? jak dałeś kod 48h to miałeś golda człowieku myśl nie da się grać w nic na silver a i co do bana to dostaniesz choćby nie wiem co byś robił i co do waszych dobranocek na LT też będą bany na 100% i dam sobie rękę uciąć że prędzej czy później będą .
     
  14. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    Live silver gold

    Kod 48h to jest kod do grania Live i nie zmienia statusu z Silver na Gold.
     
Wczytywanie...

Poleć forum