1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie przez siec

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maniak123, Kwiecień 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.Jaki trzeba miec minimalny transfer aby dobrze pograc przez neta na x360?tak aby wszystko chodzilo plynnie?pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Transfer nie ma tak duzego znaczenia jak pingi, obecnie lacz wolniejszych niz 1mbit nie ma, a takowe starczy w zupełności ale tak jak pisalem pingi najważniejsze

    Hehe, ciekaw jestes skad ten przyklad ?
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    posiadałem 1 mb/s i nie było tak źle, ale obecnie posiadam 2mb/s i śmiga jak należy. Tylko jak grasz to nic nie pobieraj itp.
    Chociaż ja grałem w nowego NFS na multi i równocześnie pobierałem film prędkością 200 kb/s gdzie moje łącze wyciąga 250 kb/s
     
  6. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Eee... Ja miałem (kiedyś) neostrade 512Kb/s i chodziło super płynnie teraz mam 6Mb/s i też jest ok, tak to prawda ping jest w takim przypadku bardzo ważny :D
     
  7. mastamasta

    mastamasta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    tak jak koledzy nade mną ;) nie prędkość ale jakość łącza...
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja mam 4 mb i potrafią byc lagi, jak jeszcze ktoś wbije na neta w czym czasie to jest średnio, a jak ten ktoś buforuje filmiki na YT, to nie da się grac..
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum