1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie w multiplayer na przerobionej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lampartinho, Kwiecień 4, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam chciałem się zapytać jak grać przez Internet w gry multiplayer na przerobionym xboxie i podrobioną grą ???
    Ostatnio mój kumpel mi powiedział że chciał zagrać i połączył się przez Internet i mu się aktualizacja pobrała i przeróbka mu się usunęła jest tak wgl możliwość??
    Chciałem się tez zapytać jak by mi zbanowali konsole to co mogę na niej jeszcze robić??
    Mogę grać dalej w gry ale nie przez Internet?


    Mam Xbox 360 slim
    Przeróbke lt3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xlink ci zostaje, miał stare lt a najnowszy dash usuwa lt
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz bana to nie połączysz się w ogóle z xbl. Jaki masz dash teraz?
     
  5. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dasza mam D:2.0.13599.0
    Jest jeszcze jakieś K:2.0.13599.0 (Bk:2.0.1888.0
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  7. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na pewno?? A jakby usunęło pomógłbyś mi ponownie zainstalowac nowego lt??
    A ile procent jest tego że mogą mi dać Bana ??
    Czyli że normalnie mogę włączyc wi-fi i odpali mi normalnie bez problemu??/
    Ktoś pisał że jak po pobraniu gry przepuszczę ją przez abgx to jest mniejsze ryzyko że dadzą mi Bana :p
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na pewno, wgra Ci się jedynie cicha aktualizacja, ktora cie nie dotyczy bo masz 3.0, mała szansa na bana, nie słyszałem o banach na 3.0
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Od ponad dwóch lat nikt nie dostał bana za przeróbke...przynajmniej nikt się tym nie chwalił na forach o xboksie, zatem można założyć że jak masz dobrze nagraną gre to bana dostać nie powinieneś.
     
  10. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobrze nagraną gre jak rozumiesz?? Hehe
    Ja to robię tak pobieram gre wypakowywuje ją włączam imgburn i nagrywam i tylko tyle
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  12. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam jeszcze jedno pytanie jak nie robiłem tak jak w tej instrukcji tylko pobierałem i od razu nagrywałem to mogę zagrac przez neta czy lepiej nie ??
    Bo raczej trochę wybule z plami żeby nagrac wszystkie gry z tym przepuszczeniem przez abgx
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Graj nic się nie stanie (są pewnie xgd2 skoro nie używałeś abgx) , dla większego bezpieczeństwa dla gier na nowych zabezpieczeniach (xgd3) kup ihasa 124b
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    iHAS z burner MAXem -> Verbatim a wcześniej zaprawa w ABGXie
     
  15. [Stuu]Squirrel_PL

    [Stuu]Squirrel_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Niedaleko Gdyni
    (sorka ze się wpieprzam do tematu, ale nie chce zakładać nowego)
    Więc jest taka sprawa od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem LT3.0 i po raz pierwszy od 3 lat chciałbym podłączyć konsolkę do neta. Jak sprawdzam połączenie to wyskakuje komunikat ze potrzebna jest aktualizacja i jeśli tego nie zrobię nie bd mógł się połączyć. Teraz pytanie: mam to zaakceptować? nic się nie stanie? Mój dash 2.0.14699.0 Czy ta operacja niczym nie będzie zagrażać ?
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Możesz śmiało aktualizować konsole, nic sie nie stanie :)
    (jedyny minus tej aktualizacji bedzie taki, że nie zrobisz na swojej konsoli puki co RGH, ale skoro masz LT3 i chcesz grać na XBL to chyba dla ciebie mała strata)
     
  17. [Stuu]Squirrel_PL

    [Stuu]Squirrel_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Niedaleko Gdyni
    No tak, dzięki za info :)
     
  18. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moje pytanie jest następujące czemu nie mogę grac w multiplayer na xbox live połączyłem sie z netem włączam gre np ojciec chrzestny 2 klikam połączenie z xbox live i wyskakuje mi twój profil gracza nie jest dostępny w xbox live czy jakoś tak jest napisane o co tu chodzi jak to naprawić
    ??
     
  19. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  20. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to wgl w żadna gre multiplayer nie moge grać bo nie mam golda??
     
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie masz golda- nie grasz online
     
Wczytywanie...

Poleć forum