1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie w sieci.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez EnJoy89, Styczeń 14, 2015.

  1. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Interesuje i zastanawia mnie jedna kwesia grania w sieci. Czy do grania w internecie potrzebuję tylko Xbox Live Gold i mogę kupić używaną grę czy potrzebuję dodatkowo jakiś klucz do.aktywacji jak w Playstation 3 np?? :)

    Pozdrawiam :)

    Wystukano z mojego GT-i9505
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Jeśli mowa o X360 to do grania na sieci potrzebny jest tylko Live dodatkowo niektóre gry mają online passa a niektóre nie.
     
  4. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań

    A mogę taki klucz sieciowy do tej gry zakupić w razie czego :)? Jeżeli będzie potrzebny. Bo mam Xbox live gold wykupiony.

    Wystukano z mojego GT-i9505
     
  5. Slovenin

    Slovenin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    EA zniosła przecież online passy.
     
  6. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Czyli smiało kupic mogę gry i żaden dodatkowy kod nie będzie potrzebny? :)

    Wystukano z mojego GT-i9505
     
  7. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    A to możliwe jak miałem X360 i był BF3 to online pass był potrzebny :p
     
  8. Slovenin

    Slovenin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. typpowygamer

    typpowygamer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To zależy od gry tutaj w tym przypadku ale ogólnie rzecz biorąc to taki właśnie klucz aktywacyjny jest raczej bardzo przydatny. Uważam, że on się znajduję chyba razem z grą która się kupuję. Sam nie wiem bo jeszcze konsoli nie mam i tylko na pececie gram, jednak ciągle zbieram sobie na nową haa



    Wyjątkowo niskie ceny gabor torebki damskie to nie bajka!
     
    Ostatnia edycja: Maj 4, 2015
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Do grania po sieci na xboxie nie są potrzebne żadne klucze aktywacyjne ( w przypadku większości gier) przydatny jest ewentualnie jest seasonpass który umożliwi ściągniecie dlc

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
    bld lubi to.
  11. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    A te session PASS to muszą być oryginalne kupione?? Czy można jakieś z sieci??
     
  12. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeżeli nie były użyte to mogą byc z sieci

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  13. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Chodzi mi o to czy nawet jakbym użył jakiegoś sesion pass z sieci udostępnione na forum *****360ISO. Kom czy takie coś nie będzie podstawą do BANA na konsole.
     
  14. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Z tego co wiem to EA Games odeszło od tych kodów. ;) Żadnych kodów nie trzeba.
     
  15. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    No do COD Ghosts trzeba mieć Season pass
     
  16. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Myślisz że te kody by działały? Na pewno już były użyte.
     
  17. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Co ty gadasz za głpoty? Mam CoD Ghosts i normalnie gram w Multiplayer. ;)
     
  18. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    No to proszę mi wytłumaczyć jak pobrać zawartość DLC do COD Ghost bez season pass.
    Dodam że to XBL nie RGH
     
  19. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Wszedłem w Multiplayer i wyskoczyl komunikat ze jak chce grac w MP to musze pobrac zawartosc. I pobralem i mam ;]
     
  20. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    No dobra... jaka zawartość pobrałem z tego co widzę u mnie to za free mogę pobrać compatibility pack 1-2 I świąteczne maskowanie broni. Za resztę trzeba płacić w tym 4 pliki MAP.
     
  21. EnJoy89

    EnJoy89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2015
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Mp jest za free. Za jakies dodatki trzeba placic.
     
Wczytywanie...

Poleć forum