1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

granie z dysku twardego

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepe201, Marzec 4, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam koledzy takie pytanie kupilem dysk 120 gb do xbox 360 wersja ixtrem 1.6.
    zainstalowalem gre na dysku twardym juk chce uruchomic gierkie to wyskakuje mi zebym wsadzil plyte, inaczej nie odpale . Jak wsadzam plyte odpalam wszystko chodzi oki powiedzcie mi zawsze plyta musi byc do grania czy mozna to jakos inaczej zrobic.Pozdro i czekam na odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musi być płyta w napędzie żeby odpalić grę
     
  4. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki dziei wielkie pozdro
     
  5. wałek

    wałek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów
    płyta zawsze musi byc w napedzie :) instalujesz po to zeby naped sie nie "zuzywał " ,zeby sie szybciej wszystko wczytywało itp
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zawsze musi być, no chyba ze masz xbr
     
  7. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    byłoby zbyt łatwo gdyby nie trzeba było mieć płyty w środku. A szkoda ze tak nie jest :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum