1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Granie z pena przy LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pakito1233, Październik 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pakito1233

    pakito1233 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT3.0 i nie wiem czy na takiej przeróbce mogę grac z pendrive czy jest to możliwe i jak to zrobić jeśli jest to możliwe , dema działają po wgraniu pliku przez horizon ale czy pełne wersje tez będą działać proszę o szybka odp

    #Ortografia!!!
    #Nazwa tematu ma odzwierciedlać istotę problemu/Laki88
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Pomuzcie bo zielony jestem prosze!!

    z.pendrive mozesz grac jak masz RGH wiec Ty nie pograsz z pendrive tylko z plytek

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. pakito1233

    pakito1233 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko a czy mozna miec jedno i drugie to znaczy lt i rgh i w jakim formacie musza byc gry jtag czy inny
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Pomuzcie bo zielony jestem prosze!!

    Możesz mieć Rgh i Lt. Albo dual nand zrobić.
    Oczywiście jeśli dash ci pozwoli na to.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. pakito1233

    pakito1233 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie jesli nagrywam gry zwykłanagrywara to nie moge ich instalowac na dysku bo naped wariuje ale słyszałem ze jesli zrzuce jakis plik audio cd na dysk czy jakos tak to czy wtedy moge instalowac bez problemu gry ??
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    myślę, że to Ci pomoże
    TO
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum