1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRAW 2 - cztery nie hulające party :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grampp, Styczeń 4, 2010.

  1. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam Państwa w tym temacie ( http://xboxforum.pl/mediafire-f67/gh...2-a-10949.html ) 4 pliki uploadu są nieaktywne, ściągnełem całą gre i zostało 4 party (mianowicie part - 02, 12, 13, 59) w JD jest napisane ze "unavailable" i nie da sie ściągnac ani w JD ani z przeglądarki, jako ze nie mam uprawnien do pisania w tym temacie mogłbym prosić o re-up tych partów?
    Szkoda mi całej gry i czasu na jej ściągniecie i niechce jej usuwac przez 4 party po 95mb, napisalem także pw do Uploadera tamtego tematu lecz bez odpowiedzi, może ktoś miałby je podrzucić? :( Szukałem także ich w google lecz wszystkie linki (w większosci rapidshare) nieaktywne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pisz do uploadera
     
  4. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak tak napisałem wiadomość pw już wcześniej lecz jak napisałem - bez odpowiedzi :)
    Czekać na odp?
     
  5. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Jeśli partów brakuje to napisz do uploadera, lub zawsze możesz pobrać gre "od nowa". Zależy od szybkości twojego neta i czy ci sie chce :)
    Osobiście jeśli nie odpowiada to lepiej pobrać od nowa (inne źródło), niż czekać bezczynnie.
     
  6. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
  7. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi pobiera wszystkie wiec up jest ok. Sprobuj jeszcze raz a jak nie poleci to pisz pw to zassam i wrzuce Ci na rapid
     
  8. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Juz hulają :) przez jeden dzień tylko nie szło :) dzięki wam:yeye:
     
  9. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze po prostu cos z serwerem mediafire bylo...
     
  10. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    No najwidoczniej, a i wstawka za nowa nie była ;) więc juz po kłopocie gierka wypalona, lecz niestety jak to mój laser, ciąge jest bląd płyty itp. a wydarzyło mi sie to odkąd konsola przewrócila sie z pionu na poziom podczas łądowania plyty. Pewnie laser do wymiany.. ale zeby nie bylo to historia na inny temat :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum