1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gre czy Dysk ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maniak1994, Czerwiec 7, 2010.

  1. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Siema, mam do dyspozycji 80zl :) kupic dysk twardy czy gre na xboxa? :/ :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    pewnie że dysk na którym zainstalujesz sobie gry i konsola się nie przegżeje
     
  4. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Thx :) Za odp :) Także biore dysk :p
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    80zł hmm chyba za mało na HDD chyba że chcesz 20GB ale sie nie opłaca lepiej poczekaj i dołóż żeby na 120gb starczyło;))
     
  6. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    nie potrzebuje wiecej niz 20gb :p Przejde gre i odinstluje :) Dysk mi jest potrzebny po to , aby xbox nie jechal z napędu ^.^
     
  7. Viperdiesel

    Viperdiesel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz, to tak się mówi... Zainstaluje, pogram i wywalę... ale później będziesz sobie pluł w brodę, że nie wziąłeś większego dysku. Wiem z własnego doświadczenia, mimo tego, że nie gram we wszystkie gry które mam na dysku to wolę, żeby sobie tam leżały, żeby w razie chęci pogrania można było jakąś szybko odpalić. Bo widzisz za każdym razem jak będziesz chciał pograć w jakiś tytuł, który dawno zbiera kurz, będziesz zmuszony do instalacji, jeśli nie chcesz żeby Twój napęd się przegrzewał... Pojemność dysku 20 gb w rzeczywistości to około 14 gb więc, zainstalujesz góra dwa konkretne tytuły. No chyba, że poszczęści Ci się i będziesz miał gry które zajmują około 3 gb na dysku wtedy automatycznie ich ilość wzrasta. Tyle ode mnie.
     
  8. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Narazie posiadam tylko dwa tytuły , a gram w jeden ... GTA IV i FIFa 09 ... :) gdzies za miesiac postanawiam kupic jakis nowy , teraz po waszych wypowiedziach , wole jednak dysk :) Tobi oczywiscie dziekuje a wypowiedz ! :)
     
  9. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Wiesz, ja też mówiłem, że na co mi dysk 120GB, że 20 by starczyło, a ja mam już 5 gier i zostało około 80 gb. Gra się też trochę czasu instaluje. Wg mnie mogłeś kupić chociaż 60GB. Pozdro.
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    20GB (pojemność dostępna wynosi 13GB) to zdecydowanie za mało na tym HDD nie zainstalujesz Final Fantasy XIII kup przynajmniej HDD 60GB :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum