1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grid 2 (2013) XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 27, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: GRID_2_XBOX360-SPARE
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ponoc bez ihasa nie ma co sciagac, prawda ?
     
  4. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Jeszcze nie nagrałem, jutro muszę skoczyć po płytki. Można podejrzewać CIV chociażby po tym że to gra codmasters tak jak dirt showdown, ale mam nadzieje że to nic pewnego. Mam takie pytanie dotyczące zabezpieczenia CIV. Czy nie dało by się go obejść używając BurnerMAXA ? Czy w ogóle da się nagrać taką niewypaloną do końca grę z CIVem grę na dysk, a potem odpalać ją płytą z BurnerMAXa ?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    LT 2.0 nagrałem używając BurnerMAXA i nagrywarki ihas,oczywiście przed cofnąłem topologie, gra sie pięknie zgrała na hdd konsoli i działa bez zarzutu pozdrawiam
     
  7. RobbieR

    RobbieR Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ta gra będzie w polskiej wersji językowej?
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  9. Mr.Gamer

    Mr.Gamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki nośnik?
     
  10. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    nagrywam tylko na verbatimach
     
  11. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gra ma zabezpieczenia civ na pewno ; ( takze bez ihasa nie ma co sciagac
     
  12. barszcz91

    barszcz91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    suwałki
    witam
    pobrałem tą grę nagrałem ihasem i wyskakuje błąd płyta jest nie obsługiwana w czym może być problem?
     
  13. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Ja nagrałem grę ZWYKŁĄ nagrywarką metodą truncate po czym z tej płyty zainstalowałem grę na dysku. Nagrałem kolejną płytę, lecz tą w 100% przy użyciu BurnerMaxa tą samą nagrywarką. Włączyłem mp3 z pendriva i włożyłem płytę 100% i z niej odpaliłem grę. Gram blisko 50 min i CIV'u ni widu ni słychu. Gierka śmiga, chociaż jak dla mnie to nie przebija Shifta 2. Po pierwsze nie działa do końca płynnie, a po drugie nie ma mojego ukochanego "cockpit view".

    PS. Jeżeli komuś żal 2 płyt to wieczorem sprawdzę czy gra działa tylko przy użyciu płyty nagranej metodą truncate, pozwoli wam to jednego verbatimka zaoszczędzić. Wyedytuje post około dziś 21
     
  14. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja juz mogę powiedzieć, że ta metoda nie działa.
     
  15. pati3400

    pati3400 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    wejherowo
    mam ten sam problem co barszcz91:

    "witam
    pobrałem tą grę nagrałem ihasem i wyskakuje błąd płyta jest nie obsługiwana w czym może być problem?"
     
  16. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    @ Swift
    Jeżeli chodzi to opcje z jedną płytą, to rzeczywiście nie działa, gra najwidoczniej posiada zabezpieczenie CIV. Lecz, wystarczy nagrać drugą płytkę z użyciem BurnerMaxa z wyłączonym OPC i wszystko działa. Mam za sobą drugą godzinną sesję grania i nic nie wyskakuje. Wygląda na to, iż jest to skuteczna metoda na pokonanie CIV bez użycia Ihasa :)
     
  17. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a mozesz powiedziec po co robic cyrk z 2 plytami skoro mozesz poprawnie nagrac gre jeden raz uzywajac burnermaxa i nagrywajac na 100%??
     
  18. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A macie może jakiś poradnik jak nagrać poprawnie tą grę burnermaxa tak żeby gra chodziła na lt 2.0
     
  19. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    To w końcu da się zagrać bez ihasa?
     
  20. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    @barman_2000

    Nie próbowałem tego ze względu na doświadczenia z Bioshockiem Infinite. Tam gra nagrana w 100% nie dawała się zainstalować, pojawiała się jedynie opcja graj, a jak wiadomo z CIVem kręcąca się płyta nie przejdzie. Postanowiłem więc zainstalować normalnie i odpalać z płytki z BurnerMaxa. Ale możliwe, że w tym przypadku da się zainstalować grę z płyty z Burner Maxa.
     
  21. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na większości trackerów pierwsze wstawki były przerobione pod LT2.0. Przepuśc przez abgx i nagraj ponownie
     
Wczytywanie...

Poleć forum