1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRID 2 - problem z abgx

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dunloper, Czerwiec 4, 2013.

  1. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Witam. Jeżeli to zły dział od razu z góry przepraszam i prosiłbym przenieść temat. A więc tak, mam plik ISO gry GRID 2, przepuściłem przez abgx360 no i zacząłem nagrywać ale niestety coś jest nie tak, przy nagrywaniu wyskoczył błąd, niestety nie mam zdjęcia. Przepuściłem przez abgx jeszcze raz i tu moje pytanie czy mogę nagrywać spokojnie na płytę czy coś muszę jeszcze zrobić ? Niżej zamieszczam zdjęcia.


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Nie nagrywaj. W abgx ustaw fix level 3 powinno być wtedy wszystko na zielono.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
    1 osoba to lubi.
  4. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Dzięki za pomoc, zmieniłem na Level 3 i wszystko śmiga. Leci przydatne :)
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale ten obraz tak czy inaczej nadawal sie do nagrywania pod lt 3.0
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tylko ihasem sie da nagrac ?
     
  7. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Może i tak ale do grania na live był niebezpieczny.

    Uszyneq gra jest XGD3 więc lepiej nagrać IHasem bo inaczej może wyskakiwać błąd autoryzacji.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    gram na takich juz od 3 lat bo nigdy mi sie nie chce czekac na weryfikacje i nic sie nie dzieje...

    po drugie tak gra ma CIV wiec konieczne jest nagranie ihasem
     
  9. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Nie zawsze będzie na zielono. Zależy to od tego, czy w bazie abgx jest takie samo dmi i ss jak w twoim obrazie ISO.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. longhaul
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    831
  2. Piteros1
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    894
  3. Michal Grzonka
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1019
  4. SqUaRe
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    379
  5. Chuck
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    710

Poleć forum