1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRID: Autosport (2014) REPACK.XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Czerwiec 21, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: GRID.Autosport.REPACK.XBOX360-iMARS
     
    formula1998 lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Właśnie nagrałem grę iHasem na Lt 3.0 chodzi be zarzutu i jest po Polsku nie kłamie : )
     
  4. bolekone

    bolekone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdańsk
    Nagram zwykłą nagrywarką w lapku?
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    @up Poszukaj na forum o nagrywaniu gier XGD3. Najlepiej wszystko pod nos podstawic! ( sorki za offtop ale nie wytrzymałem)

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
     
  6. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Przed premierą gry już gracie na L.T 3.0 ? Nie boicie się o zbanowanie konsoli.. ? :)
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    Mamy konto offline :)

    Co do obrazu gry wszystko działa należycie.
     
  8. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    To szkoda że nie gra-cie w online gry ;-)
     
  9. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagrane ihasem na verbatinkach, LT 2.0, dograna topology - próba instalacji 26% i dalej nie idzie...ma ktos jakich pomysł? Trzeba wprowadzić jakieś zmiany w imageburn - nagrywac z wlaczonym czy wylaczonym perform opc befor write?
     
  10. cwieq89

    cwieq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyżby to miało CIV? Kurcze, nagrane pod LT2.0 zwykłą nagrywarką i niby instaluje się na dysku z trickiem MP3, niby się uruchamia bez problemu ale za to po kilku minutach wyskakuje błąd autoryzacji :/ za każdym razem tak jest
     
  11. daniel1004

    daniel1004 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Tak GRID: Autosport tak samo jak GRID 2 posiada CIV niestety :-(
     
  12. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  13. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dla tych co mają problem z nagraniem nawet z nagrywarką ihas:

    Dla Verbatim MKM003 i MKM001

    Ściągamy program utility eeprom wchodzimy w zakładkę options-->clear opc history i ustawiamy:
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON

    Następnie w imageburn

    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4
     
  14. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie wszystko działa bez problemów, na multi grałem już wczoraj, zero problemów.
     
  15. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    To masz szczęście bo premiera jest 27.06.2014
     
  16. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Europejska premiera jest 27, fakt, ale światowa była wczoraj, a pre-ordery dochodzą zazwyczaj dzień wcześniej, wiem, bo trochę jednak zamawiałem. Poza tym, w multi gra na prawdę dużo ludzi już i jakoś nie sądzę, że to sami piraci.
     
  17. qki86

    qki86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy byłby ktoś tak miły i podał sprawdzone ustawienia EEPROM i IMGburn aby pomyślnie nagrać grę? Spaliłem 5 płyt (4 Esperanzy i 1 Verbatim). Za każdym razem weryfikacja melduje błąd przy 49% (druga warstwa). EEPROM ustawiałem przeróżnie łącznie z pomysłem "maxpl12" i nic. Napęd to Asus drw-20b1lt. Burnermax Payload tool wspiera mój napęd ale nic nie pomaga, nawet wgrałem FW od IHAS 220 i nic.
     
  18. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy to prawda że nie działa nawet jak się wysmaży ihasem ?? Niby weryfikacje przechodzi ale lipa jest w konsoli.
     
  19. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Działa nornalnie nagrane ihasem 124b na verbatimie. Przeszło weryfikacje i bez problemu instaluje się na dysku

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czytałem na anglojęzycznym forum że na lt 3.0 smażone właśnie ihasem weryfikacja staje na 49 %
     
  21. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    612
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    testowałem wczoraj pierwsze wypalenia na tej nagrywarce ASUS DRW-24F1ST (z 2014 rok) przez Burner Bax payload tool niby obsługuje wskazuje pełną pojemność 8.13gb ALE 3xkrotna próba wypalenia i weryfikacji właśnie z tym obrazem nie dało pozytywnego rezultatu (zawsze przy 49% błąd weryfikacji za każdym razem zmieniałem ustawienia imgburna zaczynajac od moich preferowanych dla innej nagrywarki PLEXTOR wpełni zgodnej z BM payload tool podłączenie sata-usb ; wniosek nagrywarka ASUS DRW-24F1ST NIEZGODNA! , zmiana nagrywarki na Plextor PX-891SA (may 2013) -ja uwazam osobiście za lepszą jakościowo od ihas rev B , ustawienia OPC -on, verbatim 03mkm, nagrywnie x4, burnproof enabled -on,bufor na 512 mb , zaznaczone w ihas/drive for dvd+r eeprom - płyta wypalona poprawnie za 1szym razem hula sprawnie instaluje 100% na hdd konsoli , nie sprawdzałem nawet na kurzącym mi się ihas rev B
     
Wczytywanie...

Poleć forum