1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grid autosport problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez longhaul, Czerwiec 21, 2014.

  1. longhaul

    longhaul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dziwny problem ostatnio zrobiłem formata i teraz nie moge nagrać dobrze płyty. Wyskakuje "dysk nie jest obsługiwany" Mam wgrany najnowszy dash, IHAS124-b z wgranym ixtreme, lt2.0 i przed formatem było wszystko dobrze gry się nagrywały nie było problemów. Dzisiaj po 2 próbach wypalania dalej to samo. Gra wypalała się na 100% i zainstalowana na dysku bez verify bo tego nigdy też nie robiłem jednak jak sprawdziłem już po próbie uruchomienia gry to przy równych 50% wyskakiwał błąd I/0 ktoś wie o co może chodzić? słyszałem że mając lt2.0 nie można już grać bez dogrania title update ale przez cały ten czas nie było żadnych problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Nie złapałeś cichej? Podłączałeś ostatnio konsolę do neta i aktualizowałeś dash? Inne gry xgd3 działają?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. longhaul

    longhaul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie cicha raczej nie do neta nigdy się nie podłączyłem a dash aktualizowany ostatnio był jak był wymagany do jakiejś gry ale do tej pory wszystko chodziło. hmm może coś źle ustawiłem w imgburn tylko już nie wiem co może być źle OPC zaznaczone jak w poradniku nagrywam verbatimem.
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wyczyść historię OPC.
    Verbatim mkm003
    OPC ON
    Speed x4
     
  6. longhaul

    longhaul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może ściągniety jakiś obraz zły nie wiem. ok wyczyściłem tą historie mam płytki mk3 opc zawsze mam on. niestety teraz już nie sprawdzę bo nie mam płyt ale sprawdzę przy innej grze jak coś się ciekawego się pokaże. no nic dzięki za pomoc. Pieron wie od czego to może być jak przed formatem wszystko smigało. A ta prędkość x4 to będzie ok? Zawsze nagrywałem 2.4 jest jakieś większe ryzyko że źle wypali przy nagrywaniu zawsze wszystko off żeby nie obciążać.
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Na tych ustawieniach śmiga
     
  8. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,
    Czyli wyłączyć perform opc befor write? zawsze nagrywałem z ta opcja. wszystkie gierki wyplalem prawidlowo i problem pojawil sie przy gride: autosport:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum