1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grupa i priv odrzuca, sesja pełna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xgrzesiox, Kwiecień 14, 2014.

  1. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Cześć. Dosłałem dziś od Talarka zapr do znajomych. Mieliśmy pograć w GTA Online. Tworzę grupę by rozmawiać. Wywala. Na odwót to samo. Talarek chce dołączyć do mnie, sesja pełna, na odwrót też. Innych mogę normalnie dodać. Ja mam radiówkę, nie wiem jak on.

    Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    zablokowane masz porty otwórz sobie na routerze port 3074 tcp jak i udp.
     
  4. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Mam odblokowane wszystkie porty. Ostatnio sprawdzałem router i wszystko ok

    Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    TCP i UDP ? robiłeś test w ustawieniach xboxa i wszystko było ok ? bo jak ja miałem zablokowane to wyskakiwało okienko że jestem za NAT odblokowałem powyżej wymienione porty i wszystko działa.
     
  6. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Miałem już problem NAT. Było to dosyć dawno. Przypominam że z innymi się łącze normalnie (USA, Norwegia). W testowaniu poł z XBL nie ma nic. Połączyliśmy się dopiero jak stworzyłem misję.

    Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum