1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grupa - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siomo, Sierpień 25, 2014.

  1. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, gdy chcę dołączyć do grupy znajomego za każdym razem wyskakuje mi "Nie można połączyć się z grupą Xbox Live Party. Być może wystąpiły problemy z siecią" gdy biorę prywatną rozmowę jest "dołączanie" a po chwili znika, dodam że na serwerach np gta online normalnie mogłem gadać z innymi. Znajomy mówi że u niego jest wszystko dobrze, że może zapraszać innych i od razu gadać z nimi, więc błąd jest raczej u mnie, co mogę z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przetestuj połączenie i sprawdź czy nie wyskoczy błąd Nat bo wszystko na to wskazuje że go masz

    Wysłane z telefonu
     
  4. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak, wyskakuje ten błąd, muszę grzebać w routerze i coś tam poustawiać czy nie da się nic zrobić? Mam neta radiowego 4mb/s
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak musisz pogrzebać w routerze i włączyć Upnp i także pootwierac porty jakie wykorzystuje Xbox live

    Wysłane z telefonu
     
  6. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a mogę napisać do dostawcy aby to zrobił automatycznie czy muszę sam to zrobić?
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Zależy czy dostawca blokuje porty czy nie.

    Napisane na klawikordzie Xperia U
     
  8. 2nel

    2nel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    najprawdopodobniej Twoj router blokuje te porty - sprawdz sobie najpierw w setupie routera. jesli nie znajdziesz tam nic zablokowanego - to kontaktuj sie z providerem

    pozdro,
    2
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Xbox_Live_360/ Polecam tą stronkę. Może znajdziesz swój router na liście
     
Wczytywanie...

Poleć forum