1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Grupa Xbox Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wiesiek, Styczeń 11, 2011.

  1. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Mam problem. Gdy chce dołączyc do grupy xbox live to niemoge tak samo jest gdy ktoś domnie ma dojść. To samo z grami . Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale opisz co się dzieję... Naciskasz "dołącz" i Cie nie łączy z grupą? Możliwe że w ustawieniach jest coś nie tak - np. filtr rodzinny. Albo grupa była ustawiona na prywatną.
     
  4. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Masz zablokowane porty i tyle. :) Zrób test połączenia internetowego.
     
  5. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak je niby odblokować ?
     
  6. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
    chyba musisz przez pc odblokowac porty w routerze z x360 tego nie zrobisz
     
  7. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    To co napisze dalej to jest CHYBA ;)
    Witamy w gronie silverowcow!!!
    Sprawdz,czy nie skonczylo ci sie konto gold. Jest ono potrzebne do tych rzeczy.
     
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    W karcie gracza ma zlote tlo, wiec ma GOLDa :)
     
  9. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    Zawsze chcialem tak kogos przywitac ;) A wytlumaczy ktos mu jak to zrobic,moze innym sie przyda taka informacja.
     
Wczytywanie...

Poleć forum