1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry 3/4 gb nagrywać na dvd5 czy dvd9

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darrooo, Styczeń 1, 2010.

  1. darrooo

    darrooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Jestem nowy w temacie x360.
    Chcę sobie starą gierkę nagrać ma , mniej niż 4 gb.
    Nagrywać normalnie na dvd Double Layer ,
    czy będą też działały na zwykłych dvd ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jaką grę ? Na jaką konsolę ?
     
  4. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na jaką konsolę??? Bo jeszcze nie widziałem gier na xboxa 360, które miałyby 3 gb (chyba że arcade). Jeżeli na Xboxa 1 to na zwykłą DVD, jeśli 360 to DL.
     
  5. darrooo

    darrooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gierka opisana tak :

    Dead.Or.Alive.4.Pal.Xbox.360

    Wiec sugeruje to x360-tkę , rozmiar 4,65gb ale fakt ,
    po rozpakowaniu zapewne urośnie...

    Dead or Alive Xtreme 2 for Xbox 360 , rozmiar 3,3gb
     
  6. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro będzie miał więcej niż 4,7 GB to jak chcesz nagrać na zwykłą DVD?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  8. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jak masz iXtreme to tylko dvd dl, a jak xtreme to dvd
     
  9. darrooo

    darrooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytałem to wcześniej nagrałem już kilka gierek i wszystko OK.
    Teraz rozgladnąłem się za starociami i zdziwilo mnie mniej niż 4,6gb...

    Wiec z ciekawości pytam...jutro pewnie potestuję...
    Co do iXtreme/Xtreme to nie wiem ;P
    Konsolka Jasper np. tekken6 śmiga bez jakichkolwiek dodatkowych płytek etc.
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Więc pewnie masz napęd hitachi 1.51 . Ta gra , którą ściągasz po rozpakowaniu będzia miała standardowe ponad 7 gb więc wypalasz normalnie na DVD+R DL tak jak pozostałe gry . Czyli programem imgburn lub clonecd i zaznaczając tylko plik *.DVD .
     
Wczytywanie...

Poleć forum